Prokletstvo Billyja Boba Thorntona - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prokletstvo Billyja Boba Thorntona

Prokletstvo Billyja Boba Thorntona

Zbrajaju se mrtvi oko Billy Bob Thorntona - Ledger, Bernie Mac, John Ritter, Brad Renfro...

s.p. 23.01.2009 0 komentara

Prokletstvo Billyja Boba Thorntona

Jučer je bila godišnjica smrti Heatha Ledgera - dobar povod za parapsihologe svih vrsta da utvrde tko je ukleo nesretnog glumca. Isti dan su objavljene i oskarovske nominacije koje su za neke potvrdile tračeve o ukletom filmu o Batmanu. Iako se pričalo da bi pohvale kritika i struke trebale presudne, 'Vitez tame' nije dobio nominaciju za najbolji film. To što ipak ima 8 (uglavnom sporednih) nominacija, za katastrofičare je samo naznaka da bi mogao izgubiti u svim kategorijama i tako postati veliki gubitnik.

Doduše, Heath Ledgerova nominacija za najbolju sporednu ulogu vjerojatno će biti potvrđena Oscarom, no i dalje se šuška o 'prokletstvu Viteza tame'. Osim Ledgera, poginuo je i kaskader iz filma, Morganu Freemanu dogodila se (umalo kobna) nesreća, a i Christian Bale imao je jedan nasilni incident nakon kojeg je umalo završio u zatvoru.


Heath Ledger i Billy Bob Thornton u filmu 'Monster's Ball'.

No, sve te nesreće vezane uz 'Viteza tame' izgledaju kao kamilica prema teoriji o 'prokletstvu Billy Bob Thorntona' koja se pojavila krajem prošle godine. Naime, Ledger je samo jedan od brojnih glumaca koji su se pojavili u filmu ('Monster's Ball') s Billy Bob Thorntonom - i umrli nakon toga. Teorija se prvi put pojavila nakon smrti crnog komičara Bernieja Maca, koji je bio partner Billy Bob Thorntonu u 'Zločestom Djedi Mrazu'. U tom filmu je glumio i John Ritter, koji je umro od problema sa srcem pa mu je to bio i zadnji film.

Na listi umrlih kolega s kojima je Billy Bob radio našli su se i manji poznati J.T. Walsh i Jim Varney, a i još neki glumci su bili vrlo blizu smrti. Morgan Freeman i Shia LaBeouf preživjeli su automobilske nesreće, Owen Wilson se pokušao ubiti, a Patrick Swayze...pa, recimo da je on preživio teške dane, ali smrtonosna bolest mu još uvijek prijeti. Posljednja Thorntonova premijera je film 'Informers', u kojem je zadnju ulogu imao prerano umrli Brad Renfro. U svakom slučaju, zlobnici kažu da postoji razlog zašto je Angelina uvijek nosila talismane u društvu Thorntona...  

Komentari

Nema komentara.