Prolupao i Billy Bob Thornton - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prolupao i Billy Bob Thornton

Prolupao i Billy Bob Thornton

Nakon Joaquina Phoenixa, još jedan glumac počeo je promovirati svoju glazbenu karijeru ponašajući se blesavo u javnosti. Bože, nije valjda zarazno!

s.p. 09.04.2009 0 komentara

Prolupao i Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton počinje podsjećati ljude na Joaquina Phoenixa - još jednog glumca koji je izgubio glavu kada se počeo baviti glazbom. Thornton je u srijedu gostovao na kanadskom javnom radiju CBS i trebao predstaviti bend Boxmasters u kojem već godinama svira i pjeva. Problem je nastao kada je voditelj najavio Thorntona kao scenarista, redatelja i glumca, što je očito razljutilo Billyja koji se durio tijekom cijele emisije. Na najjednostavnija pitanja davao je kratke i bizarne odgovore, a stigao je i uvrijediti kanadske slušatelje.


Gostovanje benda Boxmasters na radiju CBC i otkačeni intervju u kojem je glavna primadona njihov pjevač Billy Bob Thornton.

Za razliku od ostalih članova grupe koji su također gostovali u emisiji, Thornton nije nimalo surađivao s voditeljem Ghomeshijem. Na pitanje o tome kada je bend nastao, glumac je odgovorio: 'Ne znam o čemu govorite'. Kada je Ghomeshi priupitao Thornthona o glazbi koja je utjecala na njega, Billy Bob počeo je brbljati o filmskom magazinu Famous Monsters of Filmland.

Tijekom intervjua glumac je spomenuo voditelju Ghomeshiju da su ga uputili da ne govori o Thorntonovoj filmskoj karijeri, a Ghomeshi je odgovorio da je samo htio dati kontekst i spomenuo da bend dobiva pozornost dijelom i zbog toga što je u njemu slavni glumac. Bizarni intervju je završio tako što je bend izveo pjesmu bez bubnjara i pjevača Thorntona koji se opravdao time da ne furaju bubnjeve naokolo u 6 ujutro. Nakon intervjua voditelj je cijelu situaciju nazvao 'apsurdnom', a glasnogovornik Billyja Boba ostao je - bez komentara. Možda bi i Billy Bob Thornthon trebao učiniti isto u sljedećim intervjuima...

Komentari

Nema komentara.