Raport iz holivudskih bolnica - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Raport iz holivudskih bolnica

Raport iz holivudskih bolnica

Umrli Kuhar iz 'South Parka' i jedan član 'Oceanovih jedanaest'. Morgan Freeman i Shia Labeouf se dobro oporavljaju, a Paul Newman se bori za život.

s.p. 11.08.2008 0 komentara

Raport iz holivudskih bolnica

Holivudske bolnice su pune posla, a nažalost - i pogrebnici imaju mušterije. Jučer je umro Isaac Hayes, veliki crnački soul i funk glazbenik koji je dobio Oscara za glazbenu temu kultnog 'Shafta'. Preminuo je u bolnici u Memphisu deset dana prije svog 66. rođendana, a mlađe generacije će ga sigurno pamtiti po ulozi Kuhara u 'South Parku', jer je taj lik ostao prepoznatljiv po Hayesovom dubokom i senzualnom glasu.

A prošli tjedan je zauvijek otišla još jedna crnačka zvijezda, 50-godišnji glumac Bernie Mac koji je umro od komplikacija prilikom upale pluća. Osim što je radio kao stand-up komičar i imao vlastiti TV show, nastupio je u brojnim holivudskim hitovima, od 'Charlijevih anđela 2' do 'Zločestog Djeda Mraza'. Nedavno je imao malu ulogu u 'Transformerima', a publika će ga se sigurno najviše sjećati po ulozi Franka Cattona u 'Oceanovih 11/12/13'. Njegov partner iz 'Oceanove trilogije', George Clooney, izjavio je da će svijet bez Bernieja 'postati manje smiješan'.

Bernie Mac više nikad neće ići u pljačku s Georgeom Clooneyom i Bradom Pittom.
A Berniejev kolega iz 'Transformersa', Shia LaBeouf, prije nekoliko tjedana pijan je sudjelovao u prometnoj nesreći. Sačuvao je živu glavu, ali je ozlijedio ruku, a jedan američki magazin proširio je sada priču da Shia ostaje bez malog prsta, koji bi trebao biti amputiran zbog teške ozljede. Ipak, njegova glasnogovornica skinula je obožavateljima teret sa srca - ljepuškasti Shia zadržat će prstić, jedino što još treba nositi gips na ruci /naslovna/. Shia baš počinje snimanje 'Transformersa 2', pa će možda trebati izmijeniti scenarij kako bi se opravdao zavoj na šaci, no zlobnici već komentiraju kako u filmovima Michaela Baya scenarij ionako nije bitan.

Zbog pijane vožnje i nesreće Shia je 'počašćen' i šalom na Internetu, koja kaže da je upravo Shia vjerojatno izgurao auto Morgana Freemana s ceste u jarak. Još se ne zna što je uzrokovalo tu nesreću, ali je bitno da je operacija prošlo jako dobro, pa je Freeman otpušten iz bolnice. Istina, još će se trebati oporavljati od ozljeda, pa neće tako skoro igrati golf i glumiti. A neće više biti ni u braku s Myrnom Colley-Lee, životnom družicom s kojom je u zakonskoj vezi bio 24 godine. Izgleda da je iskustvo bliske smrti Freemana dodatno motiviralo da promijeni život (i ženu), a tabloidi već istražuju da li je u to umiješana i Freemanova suputnica iz uništenog auta, Demaris Meyer.

Legendarni Paul Newman napušta bolnicu i vodi bitku života.
A puno bliže smrti nalazi se 83-godišnji Paul Newman. Već je objavljeno da legendarni glumac boluje od raka pluća, a nedavno je završio s tretmanima kemoterapije i vratio se kući supruzi, glumici Joanne Woodward. Navodno su liječnici Newmanu prognozirali još nekoliko tjedana života, pa se nagađa da je Newman odlučio srediti sve svoje poslove, razdijeliti imovinu i umrijeti u društvu obitelji. Ipak, nedavno su mediji 'živu pokopali' i njegovu 76-godišnju kolegicu Elizabeth Taylor. I za tu glumicu je rečeno da je na samrti, ali ne po prvi put. Već su je oplakali i 2006., kada su već svi počeli spremati osmrtnice, no Liz je pokazala da se može boriti i svojim javnim nastupima demantirala glasine. Nadamo se stoga da će i Paul i Liz još dugo poživjeti i gostovati u sljedećim našim vijestima. 

Komentari

Nema komentara.