Rooney_Mara

Rooney Mara

Mlada glumica iz ugledne obitelji nadmašila je brojne slavne konkurentice i izborila se za ulogu kultne Lisbeth Salander.

Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Redatelj koji se opsesivno bori za svoje projekte o opsesivnim likovima, a cilj mu je raditi najmračnije moguće holivudske filmove.

James Franco

James Franco

Nekonvencionalni glumac je svestrani umjetnik - slikar, pisac, pjesnik, glazbenik, redatelj, komičar, producent, pornograf i performer u stilu Marine Abramović!

Colin Firth

Colin Firth

On je utjelovljenje gospodina Darcyja i pravi romantični junak, čak i u zrelim godinama. I kad je gej i kad muca - gledatelji(ce) ga obožavaju!

Sandra_Bullock

Sandra Bullock

Omiljeno lice romantičnih komedija steklo je priznanja struke i kritičara, pa je sve više  viđamo i u dramama. Najveće honorare dobiva u - četvrtom desetljeću života!

Zooey_Deschanel

Zooey Deschanel

Voli glumiti, pjevati i svirati, a za sebe kaže: 'Ja sam staromodna cura!'

Dakota_Fanning

Dakota Fanning

Ova plavokosa petnaestogodišnja glumica već je nekoliko puta dokazala svoju kvalitetu pa možemo samo nagađati koliko daleko će dogurati.

Anne_Hathaway

Anne Hathaway

Dok su mnogi njezini popularni vršnjaci nekontrolirano partijali, Anne je polako, ali sigurno gradila svoju uspješnu karijeru.

Natalie_Portman

Natalie Portman

Izgleda poput djevojčice i odbija erotične uloge, a s godinama je odrasla i postala nagrađivana glumica.

Jodie_Foster

Jodie Foster

Započela je karijeru već s dvije godine života pa otada njezin lik i psić koji joj poteže gaćice krase bočice jedne kreme za sunčanje.

Matthew_McConaughey

Matthew McConaughey

Plavokosi Teksašanin svoje je fanove osvojio zaraznim šarmom i seksi tijelom, a kritičari su ga zvali - nasljednikom Paula Newmana!

Ridley_Scott

Ridley Scott

Počeo je kao redatelj reklama, a izrastao u majstora vizualnog stila koji snima vrhunske spektakle i remek-djela SF-a.

James_Cameron

James Cameron

Hrabri vizionar je razvijao tehnologije, istraživao more i puno riskirao kako bi svoje zamisli mogao pretočiti u velike filmove.

Danny_Boyle

Danny Boyle

'Trainspotting' ga je proslavio u cijelom svijetu, a 'Milijunaš s ulice' učinio ga je jednim od najcijenjenijih filmaša današnjice.

Christopher_Nolan

Christopher Nolan

Počeo se baviti filmom već u dobi od sedam godina koristeći očevu kameru, a snimao je svoje najdraže igračke, četu malih vojnika.