Duple vijesti o blizancima - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Duple vijesti o blizancima

Duple vijesti o blizancima

Dok Angelina i Brad sretno pokazuju slike svojih blizanaca, blizanka Mary-Kate Olsen treba odvjetnika jer ju povezuju sa predoziranjem Heatha Ledgera.

s.p. 06.08.2008 0 komentara

Duple vijesti o blizancima

Početkom tjedna je konačno izašao i 'Sveti gral' tabloida - fotografije blizanaca Angeline i Brada. Magazin People je navodno platio 14 milijuna dolara za ekskluzivne slike Knoxa Leona i Vivienne Marcheline, pa je to iskoristio da objavi čak 19 stranica reportaže u kojoj se nalaze fotografije i intervjui sa sretnom mamom i ocem. Majka šestero djece, Angelina Jolie, izjavila je da trenutačno vlada 'kaos', ali da se 'snalaze' i da im je 'predivno'.

Jolie je ispričala i kako njihove ostala kćerke, Zahara i Shiloh, poput 'malih mami' pomažu u presvlačenju bebi, a na jednoj od slika je i prikazana 2-godišnja Shiloh kako drži svoju novu sestricu. Sretni roditelji su objavili da su odlučili imati veliku obitelj, a jedna od neizbježnih posljedica je i da će paparazzi u budućnosti imati puno meta kada obilaze prebivališta Brada i Angeline.

Blizanke Ashley i Mary-Kate Olsen - pronađite 'zloćku'!
Na drugoj strani imamo jednu od slavnih blizanki koja se našla upletena u veliki skandal – Mary-Kate Olsen. Mary-Kate je navodno bila u vezi sa Heathom Ledgerom prije njegove iznenadne smrti, a ona je i prva osoba koju je nazvala maserka koja je pronašla mrtvog Ledgera. Američki istražitelji sada istražuju kako je Ledger ilegalno nabavio lijekove koji su ga usmrtili, a 22-godišnja Mary je jedna od glavnih sumnjivica.

Pozvana je na informativni razgovor jer istražitelje zanima kako je glumac bez propisanih recepata došao do Oxycontina i Vicodina s kojima se na kraju predozirao. Mary-Kate je preko svog predstavnika izjavila kako nema ništa s lijekovima koji su pronađeni u Ledgerovom tijelu i domu i kako ne zna kako ih je on nabavio. Ipak, iako nije priznala nikakvu krivnju, odbila je sudjelovati u istrazi dok joj se ne zajamči sudski imunitet od progona, što znači da već razmišlja o tome da bi za nešto mogla optužena. Vlasti su izjavile da će Olsen uputiti subpoenu za svjedočenje pred porotom, pa će joj očito trebati odvjetnik. Ako ne želi prodavati svoje slike – iz zatvora....

Komentari

Nema komentara.