Morgan Freeman ozlijeđen u nesreći - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Morgan Freeman ozlijeđen u nesreći

Morgan Freeman ozlijeđen u nesreći

Automobil koji je vozio Freeman izletio s ceste i prevrnuo se. Glumac nije u životnoj opasnosti, a navodno je prije nesreće zaspao za volanom.

s.p. 05.08.2008 0 komentara

Morgan Freeman ozlijeđen u nesreći

Poznati glumac Morgan Freeman stradao je u automobilskoj nesreći, te je hitno prebačen u bolnicu u Memphisu. Freeman i njegova suputnica vozili su se u nedjelju navečer mračnom autocestom u Mississippiju, a zatim je oko ponoći automobil izletio s ceste, prevrnuo se nekoliko puta i završio u jarku nedaleko od Freemanove obiteljske kuće u kojoj živi sa suprugom. Urednik lokalnog lista stigao je na mjesto nesreće i svjedočio spašavanju Freemana. Kaže da je glumac bio svjestan što se događa, a kada ga je jedna osoba pokušala fotografirati kamerom na mobitelu, Freeman se čak i našalio: 'Ne besplatno, ne besplatno!'

Freeman i suputnica su iz olupine automobila morali biti izvađeni uz pomoć motorne pile, a potom su helikopterom prevezeni u bolnicu u Memphis. Američki mediji prvo su izvijestili su da je 71-godišnji Freeman 'u kritičnom stanju', no Freemanova glasnogovornica izjavila je da je Freeman slomio ruku i lakat te lakše ozlijedio rame, ali se ipak 'dobro drži'. Freeman će ubrzo biti operiran kako bi se ozljede sanirale, a objavljeno je da je i njegova suputnica izvan životne opasnosti. Uzrok nesreće još uvijek nije poznat, policija je zasad isključila alkohol i drogu kao uzroke, ali navodno vjeruje kako je glumac zaspao za volanom. I Freeman i suvozačica su bili vezani sigurnosnim pojasevima, što im je vjerojatno spasilo živote.

Morgan Freeman je jedna od najvećih glumačkih legendi SAD-a, obično je glumio likove 'veće od života' - generala, predsjednika SAD-a, čak i samoga Boga. Jedan je od najvjernijih suradnika Clinta Eastwooda, s kojim je snimio kultni 'Nepomirljivi', a za Eastwoodovu 'Djevojku od milijun dolara' je 2005. osvojio Oscara za najbolju sporednu ulogu. Nedavno je snimio 'Viteza tame' koji je postigao gigantski uspjeh, a nadamo se da će se čim prije vratiti snimanju filmova i pružiti nam još puno remek-djela.

Komentari

Nema komentara.