Heath Ledger režirao Skromnog Miša - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Heath Ledger režirao Skromnog Miša

Heath Ledger režirao Skromnog Miša

Australski glumac se prije smrti okušao u snimanju glazbenih spotova, a kako je to ispalo - vidjet ćemo uskoro...

s.p. 17.03.2009 0 komentara

Heath Ledger režirao Skromnog Miša

Heatha Ledgera nećemo se sjećati samo kao glumca i oscarovca, nego i kao redatelja. Rock bend Modest Mouse planira izdati glazbeni spot koji je Heath Ledger režirao za njih prije svoje iznenadne smrti u siječnju 2008. Ledger je režirao 'King Rat', bonus pjesmu s njihovog albuma 'We Were Dead Before the Ship Even Sank'.

U vrijeme izdavanja tog albuma Ledger se intenzivno družio s frontmenom benda Isaacom Brockom. Brock je izjavio da su on i Heath imali zajedničkog prijatelja, te se dio ekipe iz grupe družio s njim na brodu kada bi svi bili u Australiji. Razgovarali su s njim o snimanju spota, no nakon toga je izgledalo da je ideja zaboravljena. Ipak, Heath im je poslao e-mail u kojem je rekao da bi to rado uradio.

Spot za 'King Rat' je inače rađen u animiranom stilu, a prva glasina je bila da je animator bio Terry Gilliam koji treba izdati posljednji film s Ledgerom, 'Imaginarijum doktora Parnassusa'. Vijest je ubrzo demantirana, objavljeno je da je na animaciji radio redatelj i ilustrator Daniel Auber, član Ledgerove umjetničke skupine Massive. Iako su kolale glasine da spot nikad neće biti dovršen ili izdan, glasnogovornik Modest Mousea potvrdio je da će spot uskoro izići u javnost. Ledger tako i nakon smrti stalno bilježi nove uspjehe - Oscari, nagrade, premijere filmova i spotova...

Komentari

Nema komentara.