Batman priveden zbog obiteljskog nasilja - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Batman priveden zbog obiteljskog nasilja

Batman priveden zbog obiteljskog nasilja

Christian Bale optužen je da je napao majku i sestru. Hoće li mu to ugroziti karijeru, kao što se to dogodilo Russelu Croweu i ostalima?

s.p. 23.07.2008 1 komentara

Batman priveden zbog obiteljskog nasilja

Zvijezdu 'Viteza tame', Christiana Balea, policija je privela na saslušanje zbog navodnog napada na vlastitu majku i sestru. Incident se navodno dogodio u nedjelju, a prva informacija je bila da su 61-godišnja Jenny i 40-godišnja Sharon prijavile Balea u ponedjeljak. Bale je baš taj dan promovirao svoj najveći hit karijere, 'Vitez tame', pa izgleda da je policija odlučila pričekati s informativnim razgovorom. Tabloid Sun tvrdi da su iz svojih izvora saznali da policija nije htjela uništiti europsku premijeru zbog prijave za koju se još ne zna je li istinita. 
 
Baleov glasnogovornik izjavio je da je Bale došao u policiju dobrovoljno, negirao optužbe o napadu i dao svoj iskaz o spornom slučaju, nakon čega ga je policija pustila bez prijave. Navodno bi se Bale u rujnu ipak mogao naći pred sucem. Osim što je negirao napad, Bale je pozvao majku i sestru da se izjasne o slučaju. One su samo potvrdile da se dogodio obiteljski incident kojim se bavi policija, ali nisu željele reći detalje, osim što su izjavile da one nisu pozvale policiju.


Vijest o incidentu s Baleom i europskoj premijeri 'Viteza tame'.

Baleov 'Vitez tame' je prvog vikenda prikazivanja zaradio rekordnih 158 milijuna dolara, pa je s ulogom Batmana Bale postao prava superzvijezda. Istina, kada se spominje Oscar za glumu, svi nagađaju da bi ga za 'Viteza tame' posthumno trebao dobiti Heath Ledger, no Bale bi svejedno lako mogao do nagrade u budućnosti. Sada analitičari pretpostavljaju da bi ovaj incident mogao ugroziti buduće šanse, jer ni zločesti dečki s puno nominacija, kao što su Peter O'Toole i Richard Burton, nikad nisu bili nagrađeni Oscarom. A da ne spominjemo i Russella Crowea, koji je ozbiljno naudio svojoj karijeri s nekoliko nasilnih ispada.

Komentari na Netu uglavnom podržavaju Balea, za kojeg se još ne zna je li uopće počinio nešto ozbiljno. Šaljivi komentari kažu da je možda vježbao borbu s Catwoman i Poison Ivy, a neki aludiraju i na 'Američkog psiha' - možda su mu mama i seka pokazale posjetnice koje su ljepše od njegove? U svakom slučaju, na svom prvom javnom nastupu nakon skandala Bale je navodno djelovao smireno, pa valjda snimanje mračnog 'Viteza tame' nije negativno djelovalo na njega, kao što je to bio slučaj s Heathom Ledgerom...

Komentari
A: citadel 26.07.2008 Pogledaj profil

Stvarno ne bih volio vjerovati da je Christian Bale počinio ovo na samom vrhuncu karijere, iako mi je Christian drag glumac, ipak mi djeluje kao netko tko je sposoban za takvo nešto. Al' se iskreno nadam da noje to napravio, možda je posrijedi bila neka svađa, možda Bale nije htio dati novaca majci i sestri pa je možda to motiv za prijavu. Uglavnom, sve će se znati u budućnosti. Malo mediji ovo previše napuhavaju samo da bi punili redove u člancima i da naprave priču.