Holivudska burza - redatelji - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudska burza - redatelji

Holivudska burza - redatelji

Clooney šuruje s Coenima, Farrellyevi snimaju komediju o neplodnosti, Baron Coen sprema dugog 'Brüna', a Clintova kći debitira kao redateljica.

p.h. 27.10.2006 0 komentara

Holivudska burza - redatelji

Coeni i Clooney

Nakon uspješne suradnje s 'O Brother, Where Art Thou?' braća Coen i George Clooney opet surađuju, javlja Variety. Radi se o filmskoj adaptaciji romana admirala Stansfielda Turnera 'Burn Before Reading: President, CIA Directors and Secret Intelligence'. U romanu agent CIA-e piše knjigu o svom životu i radu u Agenciji, a zatim izgubi disketu na koju je pohranio knjigu. Materijal dospije u ruke većeg broja ljudi koji će svoju znatiželju platiti životom.

Iako je dosad bio pretplaćen na uloge moralno dvojbenih, ali zapravo dobrih agenta CIA-e ('Ispovjedi opasnog uma', 'Syriana'), George će ovaj put glumiti opasnog plaćenog ubojicu. Iako se ostatak casta ne spominje, šuška se da će na setu biti mjesta i za Coenove 'domaće' Francis McDormand i Johna Goodmana. Snimanje počinje u kolovozu sljedeće godine, čim Clooney završi s redateljskim angažmanom  na filmu 'Leatherheads'.

Farellyjevi

Aktivna su i braća Farrelly, javlja Empire Online. Oni pak za Columbia Pictures režiraju romantičnu komediju 'The Baster' tema koje je neplodnost. Scenarij se bazira na kratkoj priči Jeffreya Eugenidesa, čiji je roman poslužio kao predložak za 'Samoubojstva nevinih'. Farrelyevi trenutno režiraju 'The Heartbreak Kid' / NASLOVNA / s Benom Stillerom.

Sacha Baron Coen

I Sacha Baron Coen kuha novi film, saznajemo s Empire Onlinea. Junak predstojeće spaćke je Brüno, novinar i supermodel poznatiji kao 'glas austrijske mladeži'. Holivudski studiji su se polakomili za Coenovim novim filmom, a unatoč tome što je 'Borata' finacirao 20th century Fox, pobjedu je ovaj put odnio Universal odriješivši kesu za 42 mil. $. Redatelj još nije poznat, a zna se samo da će film producirati Jay Roach, producent 'Borata'.

Alison Eastwood

...kreće očevim stopama. 34godišnja glumica ('Ponoć u vrtu dobra i zla') po prvi se puta prihvaća redateljske palice s filmom 'Rails And Ties' koji producira tata Clint. Priča se vrti oko tragičnog sudara dviju emocionalno uzburkanih obitelji: suicidalne majke koja pokuša ubite sebe i 9 godišnjeg sina parkiravšii auto na pruzi, i vlakovođe i njegove supruge. Vlakovođu će utjeloviti Kevin Bacon, a njegovu suprugu Marcia Gay Harden. Ostatak casta je još nepoznat.

Ben Kingsley i Emily Mortimer

....naći će se u drami redatelja i scenarista Chasea Palmera o nastojanjima mladog Alfreda Hitchocka da snimi svoj prvi film. Film se zaove 'Number Thirteen', kao i Hitchov nikad dovršeni prvijenac, a osim gorenavedene dvojke u romantičnom trileru glume Ewan McGregor i Dan Fogler.

Komentari

Nema komentara.