Komedija puna zvijezda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Komedija puna zvijezda

Komedija puna zvijezda

Ekipa koja stoji iza komedija braće Farrelly sprema omnibus pun skečeva u kojem glume Hugh Jackman, Kate Winslet, Gerard Butler i Naomi Watts.

s.p. 12.03.2010 0 komentara

Komedija puna zvijezda

Ako želite uspješnu komediju, obično vam trebaju zvijezde. E, pa ekipa producenata u kojoj su Charles Wessler i 'kralj sočnih komedija' Peter Farrelly objavila je veliku listu glumaca uključenih u njihov projekt. Od poznatijih glumaca tu su: Hugh Jackman, Kate Winslet, Gerard Butler, Elizabeth Banks, Naomi Watts, Liev Schreiber, Johnny Knoxville, Seann William Scott, Emma Stone, Tony Shalhoub i Kieran Culkin. Film još neimenovanog naslova koncipiran je kao kolekcija komičnih skečeva, a priča se da su svoj filmić već snimili Kate Winslet i Hugh Jackman, i to baš za Petera Farrellyja.

Zasad je potvrđeno samo to da su svoje filmove izrežirali Peter Farrelly, Brett Ratner, Elizabeth Banks, Bob Odenkirk i Griffin Dunne, a najavljuju se i novi redatelji i glumci u ovom projektu. Producent Charles Wessler objavio je da vjeruje da imaju urnebesan materijal, osobito s obzirom na 'količinu trave koju je popušio'. Wessler se barem razumije u komedije - on je producirao najuspješnije komedije braće Farrelly ('Glup i gluplji', 'Svi su ludi za Mary'), pa se nadamo da će i ova suradnja ispasti zabavna za gledatelje!

Komentari

Nema komentara.