Zapiljite se u trailere! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zapiljite se u trailere!

Zapiljite se u trailere!

Pogledajte Clooneya i McGregora 'na rubu znanosti', zatim romantičnu princezu i žabu, a onda bacite oko na pljačkaše, nagrada slijedi.

s.p. 11.09.2009 0 komentara

Zapiljite se u trailere!

Evo par trailera u koje možete slobodno buljiti, a među njima je i onaj za 'Ljude koji pilje u koze'. Kao što smo vam javili, film je odlično prihvaćen na Festivalu u Veneciji, a uz zanimljivu priču ima i odličan casting. Ewan McGregor glumi ratnog reportera koji susreće tajnog agenta (George Clooney) koji mu otkriva postojanje tajne vojne postrojbe koja uvježbava parapsihološko ratovanje. Još kada vam otkrijemo da šef te postrojbe eksperimentira s drogama i da ga glumi Jeff Bridges, paralelele s Dudeom i 'Velikim Lebowskim' bit će neizbježne.


'The Men Who Stare At Goats', trailer.

Evo još jednog trailera za Disneyevu 'Princezu i žabu'. Za razliku od Pixara, Disney se drži tradicionalne formule: princeze i prinčevi, životinje i čudovišta, i sve to u raspjevanoj i rasplesanoj varijanti. Za one koji ne znaju za tu bajku, riječ je o staroj priči o krasotici koja mora spasiti ukletog princa koji je pretvoren u žabu. Radnja ove verzije smještena je u stari New Orleans, što filmu daje i malo dodatne egzotike.


'The Princess and the Frog', trailer.

Dok dobri dečki naganjaju princeze, oni zločesti pljačkaju. 'Armored' je film o zaštitarima koji odluče opljačkati vlastita oklopna vozila. Problem nastaje kada strada jedan policajac, jedan pljačkaš ima savjest i odlučuje pomoći, drugi se tome protivi i eto sukoba. Glavni glumci pripadaju raznim generacijama: Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Skeet Ulrich, Fred Ward. Redatelj filma je Nimród Antal, Amerikanac mađarskog porijekla koji je režirao kultnu 'Kontrolu', triler o avanturama mađarskih ZET-ovaca u podzemnoj željeznici. Očito, voli trilere s raznim prijevoznim sredstvima, sljedeći film će valjda biti smješten u avionu.


'Armored', trailer.
Komentari

Nema komentara.