Clooney režira nogometnu storiju - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Clooney režira nogometnu storiju

Clooney režira nogometnu storiju

George Clooney napisao je scenarij, režira i igra glavnu ulogu u filmu 'Leatherheads' o počecima američkog nogometa.

p.h. 18.09.2006 0 komentara

Clooney režira nogometnu storiju

George Clooney po treći put u karijeri sjeda u redateljski stolac i to kao scenarist, redatelj i glavni glumac u filmu 'Leatherheads', projketu koji se desetak godina namakao u Universalovoj ladici, javlja comingsoon.

Radnja je smještena u dvadesete godine prošlog stoljeća, formativno razdoblje američkog nogometa, a Clooney glumi ostarjelog nogometaša koji nagovara mladog i talentiranog kolegu da se ispiše s koledža i uđe u ligu profesionalaca.

Film je u zadnjih nekoliko godina doživio nekoliko reinkarnacija, balansirao između komedije i drame, a u ulogama redatelja spominjani su Jon Favreau, Jonathan Mostow, pa i Steven Soderbergh. No, čini se da je Universalova konačna odluka ipak zlatna koka Clooney koji je vlastoručno preradio originalni scanarij.

Za jednu od uloga trenutno se pregovara i s Renée Zellweger, a snimanje bi trebalo početi u proljeće 2007. kad 'Mr Danny Ocean' završi snimanje 'Oceanovih 13'. Film producira Clooneyev partner iz Smoke House Productionsa Grant Heslov, inače glumac.

Komentari

Nema komentara.