Zvijezde se sprdaju za MTV - Kratki
Home      Vijesti      Kratki      Zvijezde se sprdaju za MTV

Zvijezde se sprdaju za MTV

Rasni komičari novoga kova snimaju kratkometražne filmove koji će biti prikazani na dodjeli filmskih nagrada MTV -a.

s.p. 28.05.2008 0 komentara

Zvijezde se sprdaju za MTV

Ruka ruku u šoubiznisu mije! Holivudske zvijezde promoviraju MTV, a MTV promovira njihove filmove! To je sažetak suradnje između slavnih glumačkih imena i MuzičkeTelevizije, koja 1. lipnja predstavlja svoje popularne filmske nagrade.

Za vrijeme ceremonije koja se održava ovu nedjelju, nekoliko poznatih glumaca predstavit će kratke filmove koje su (k'o fol) sami pripremili. Angažirani su Ben Stiller, Robert Downey Jr. i Jack Black, koji zajedno glume u nadolazećoj akcijskoj sprdačini 'Tropic Thunder' /naslovna fotka - da, Downey glumi crnca!/. Njihovi uratci biti će prikazani umjesto parodija na aktualne holivudske hitove, koji su već postali karakteristični za MTV-ove dodjele.


Urnebesni trailer za 'Tropic Thunder'

Neki glumci su si zaista dali truda, pa je tako Stiller uzeo pomoć scenarista i redatelja da bi radio na filmu kojeg najavljuje kao vrlo smiješnu posvetu viralnim filmovima. Film će biti prikazan na službenim stranicama MTV-a, ali tek nakon premijere na televiziji.

Dodjelu će inače voditi Mike Myers, koji je također pripremio 2 kratka filma, u kojima predstavlja i svoja dva nova alter-ega. U ovu kratkometražnu igru uključit će se i Adam Sandler, koji u svom spotu glumi lik iz svoje najnovije komedije 'You Don't Mess With the Zohan'. MTV će mu 'zauzvrat' uručiti svoju specijalnu nagradu, ali se još ne znaju detalji oko te počasti.


Najava za MTV Movie Awards 2008. s Mikeom Myersom

Ovaj tjedan MTV u Los Angelesu održava svoj '2008 MTV Movie Awards Sneak Peek Week' tijekom kojeg publika u odabranim kinima može pretpremijerno pogledati nadolazeće ljetne hitove - 'Zohan', 'The Rocker', 'Get Smart' i 'Kung Fu Panda', a nakon projekcija mogu postavljati pitanja Adamu Sandleru, Jacku Blacku, Willu Ferrellu i Sethu Rogenu.

Tako će MTV dobro promovirati ljetnu kino-sezonu, a s obzirom na broj filmskih aktivnosti koje poduzima, možda bi se i MTV (Music Television) uskoro mogao preimenovati u - Movie Television.

Komentari

Nema komentara.