Okršaj Sumraka i Milijunaša na MTV-u - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Okršaj Sumraka i Milijunaša na MTV-u

Okršaj Sumraka i Milijunaša na MTV-u

'Milijunaš s ulice' osvojio je milijunski vrijedne Oscare, no na Filmskim nagradama MTV-a iz mraka se prikrada novi favorit - 'Sumrak'!

s.p. 05.05.2009 0 komentara

Okršaj Sumraka i Milijunaša na MTV-u

'Twilight' protiv 'Slumdoga'! To je sažetak objavljenih nominacija za MTV-eve filmske nagrade. Oba filma imaju nominacije u 6 kategorija (uključujući i najbolji film), no 'Sumrak' ima ukupno 7 nominacija jer u kategoriji najboljih debitanata (tj. prijelomne muške uloge) ima dvojicu glumaca: Roberta Pattinsona i Taylora Lautnera.

Borbu ova dva filma možemo nazvati i ratom debitanata jer će publika odlučivati da li nagrade odlaze novim teen zvijezdama iz 'Sumraka' (Robert Pattinson, Kristen Stewart) ili 'Milijunaša s ulice' (Dev Patel, Freida Pinto), a ti parovi nominirani su i u sexy kategoriji najboljeg poljupca. Zanimljivo je i da se za najbolji poljupac bore i dva istospolna para: James Franco i Sean Penn ('Milk'), te Paul Rudd i Thomas Lennon ('Čovječe, volim te'). Za titulu najboljeg filma bore si i 'Iron Man', 'Vitez tame' i 'High School Musical 3: Maturanti'.

Najnovija kategorija nagrada je ona za 'WTF Moment' (ilitiga 'Kakav je ovo je*eni trenutak'), a u nju su svrtani trenuci poput mokrenja u umivaonik i skakanja u hrpu dreka. Novost je i nagrada za najbolju filmsku pjesmu u kojoj se uz 'Milijunaša' i 'Sumrak' bori i 'Hrvač' s emotivnom pjesmom Brucea Springsteena. Kao i u bezbroj nagrada, opet je nominiran i Heath Ledger koji može dobiti nagradu za najboljeg negativca i najbolju borbu.

U 'Milijunašu s ulice' klinac prekriven drekom dobije autogram filmske zvijezde - WTF trenutak

Glasati za ovu filmsku nagradu možete i sami na stranici MTV-a, i to sve do 27.05. za sve kategorije osim za najbolji film. Najbolji film moći će se birati sve do završne svečanosti koja se održava 31. svibnja u kalifirnijskom Universal Cityju. Voditelj će biti zvijezda 'Saturday Night Livea' Andy Samberg, a od glazbenih gostiju očekuje se dolazak Eminema. Popis svih nominiranih možete pročitati ovdje, a onda slobodno dajte i svoj glas.

Komentari

Nema komentara.