MTV: Sumraku svanulo,Eminemu se smrklo - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      MTV: Sumraku svanulo,Eminemu se smrklo

MTV: Sumraku svanulo,Eminemu se smrklo

Naj trenuci MTV-evih filmskih nagrada: trailer za 'New Moon' i Brünovo gologuzo slijetanje na Eminemovu zgađenu facu!

s.p. 01.06.2009 0 komentara

MTV: Sumraku svanulo,Eminemu se smrklo

Filmske nagrade MTV-a osvojio je 'Sumrak' - glasovi obožavateljica bili su presudni. Ovaj hit dobio je nagradu za najbolji film, najbolju glumicu (Kristen Stewart) i najboljeg debitanta (Robert Pattinson), a tih dvoje glumaca zajedno je osvojilo i nagradu za najbolji poljubac. Pattinson je u paru s Camom Gigandetom osvojio i nagradu za najbolju borbu, no ova zadnja nagrada nije bilo jedino što su dobili fanovi  'Sumraka'. MTV je priredio i ekskluzivnu premijeru trailera za 'Mladi mjesec' koji je sljedeći film u ovom vampirsko-romantičnom serijalu.


Trailer za 'Mladi mjesec' ('New Moon').

Nakon problema koje imaju njegovi mali glumci, 'Milijunaš s ulice' ispao je baksuz i na ovoj dodjeli te nije osvojio nijednu od 6 nominacija. Više sreće i glasova publike imao je 'High School Musical 3: Maturanti' koji je dobio nagrade za najboljeg glumca (Zac Efron) i najbolju debitanticu (Ashley Tisdale). Očekivane nagrade otišle su Heathu Ledgeru (najbolji negativac) i Jimu Carreyu (najbolji komični nastup), a Miley Cyrus se izravno zahvalila svojim obožavateljima što su ju nagradili za najbolju filmsku pjesmu iz njenog 'Hannah Montana: The Movie'.

'Generacijsku nagradu' dobio je Ben Stiller, a prvi put je dodjeljena nagrada za 'WTF trenutak' (scena kada se svi gledatelji pitaju: 'Koji je ovo k...?'). Publika je za najšokantnji trenutak izabrala onaj kada Amy Poehler piški u lavabo u filmu 'Baby Mama'.


Brüno leti ravno na šokiranog Eminema.

No, kada smo na WTF trenucima, već se zna što će se pamtiti - nastup Brüne, alter-ega Sache Barona Cohena. Kada je trebao predati nagradu najboljem glumcu, pojavio se u zraku, nošen 'anđeoskim krilima', ali došlo je do 'problema' u izvedbi. Brünina gola guzica aterirala je baš na facu Eminema, koji je inače poznat po svojoj homofobiji. Zgroženog repera spasili su tjelohranitelji, a zatim je odjurio s dodjele. Svi ostali skečevi, glazbeni nastupi i fore voditelja ostat će u sjeni tog događaja, pa će ova dodjela ostati upamćena po premoćnoj pobjedi 'Sumraka' i još jednoj diverziji Brüne.

Komentari

Nema komentara.