Traileri – osveta, siročad i špijunske parodije - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Traileri – osveta, siročad i špijunske parodije

Traileri – osveta, siročad i špijunske parodije

Kevin Bacon snima film o osveti, Daniel Radcliffe se dokazuje u drami, a nakon Austin Powersa sprema se nova špijunska parodija.  

s.p. 16.07.2007 0 komentara

Traileri – osveta, siročad i špijunske parodije

Već smo vam detaljno objasnili kako je Kevin Bacon duša od čovjeka, altruist, dobrica i humanitarac, iako u zadnje vrijeme glumi razne opake likove, pedofile ('Dodir bez opravdanja') ili luđake ('Hollow Man'). 'Death Sentence' je film u kojem glumi finog obiteljskog čovjeka koji se pretvara u - osvetoljubivu zvijer. Njegov lik, Nick Hume je uglađeni menadžer koji svjedoči ubojstvu svog sina. Kada ubojice oslobode, Nick odlučuje uzeti zakon u svoje ruke, a onaj tko je gledao filmove s Charlesom Bronsonom, zna što može očekivati. Da će biti krvavo, možemo pretpostaviti i po tome da je u redateljskoj fotelji mladi James Wan, autor koji je napravio morbidnu 'Slagalicu strave'. Nickovu ženu tumači Kelly Preston, a mafijaškog glavešinu tumači glumac velike glave – John Goodman. Film dolazi u kina krajem kolovoza, a  trailer je tu...


'Death Sentence', r: James Wan

Daniel Radcliffe proslavio se kao mladi čarobnjak, i činjenica je da ga svi povezuju s Potterom pa se Daniel trudi naći drugačiju filmsku ulogu. Redatelj Rod Hardy napravio je 'December Boys', adaptaciju istoimenog romana Michaela Noonana. Priča se odvija  60 - tih godina prošlog stoljeća u Australiji, a glavni su likovi četvorica dječaka bez roditelja koji se bore da nađu obitelj. Nakon bijega iz doma, dječaci saznaju za par koji želi posvojiti dijete. Iako su bili vezani jedan uz drugoga, počinje međusobna borba jer svatko od četvorice želi biti odabran i konačno živjeti u pravoj obitelji.


'December Boys', r: Rod Hardy

'Get Smart' je još jedan od niza rimejkova, i to adaptacija istoimene TV serije iz 60 - tih. Onda su bile popularne serije o superjunacima iz raznih tajnih službi (hladnoratovsko doba, što ćete), pa je tako bila popularna i spomenuta parodija, što i ne čudi ako se zna da je jedan od autora bio Mel Brooks.

Agenta 86, nespretnog junaka u stilu inspektora Clouseaua, tumači Steve Carell ('Mala miss Amerike'), njegovu partnericu i puno sposobniju Agenticu 99 glumi Anne Hathaway, a Carellov kolega iz 'Male miss Amerike', Alan Arkin je šef CONTROL, američke tajne agencije za koju dobri agenti rade.  

Zločesti momci rade za organizaciju KAOS, čijeg vođu Siegfrieda glumi stari kuler Terence Stamp, a njegov pomoćnik je Ken Davitian, kojeg će do kraja života pamtiti kao Boratovog producenta koji se s Boratom hrvao gol. Ekipa zvuči zabavno, no film dolazi tek sljedeće ljeto, a dotad pogledajte trailer... 


'Get Smart', r: Peter Segal

Komentari

Nema komentara.