MTV traži najusranije - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      MTV traži najusranije

MTV traži najusranije

Na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada očekujemo fanove u kostimima Na'vija, Alise, čarobnjaka, vampira i pijandura.

s.p. 13.05.2010 0 komentara

MTV traži najusranije

Gledatelji MTV-a vole kad se Kristen Stewart ljubi s nekim - nije bitno je li dečko ili cura! To je jedan od zaključaka koji se nameće kad bacite pogled na nominacije za Filmske nagrade MTV-a 2010. Kristen je nominirana za poljubac s partnerom iz 'Sumraka' Robertom Pattinsonom, a nominaciju je zaslužila i za lezbijski poljubac s Dakotom Fanning u glazbenoj biografiji 'The Runaways'! A i 'sumrakovac' Taylor Lautner je nominiran za poljubac...s drugim Taylorom? Ne, nego s Tayloricom -odnosno Taylor Swift u 'Danu zaljubljenih'.

A ako mislite da nema dovoljno neozbiljnih nagrada, MTV je uveo i 3 nove: za Globalnu superzvijezdu, Najopakiju zvijezdu ('Biggest Bad-Ass Star') i - 'Najusraniju od straha' izvedbu ('Best scared as shit performance').

Najviše nominacija imaju zvijezde Johnny Depp i Daniel Radcliffe, te trio iz 'Sumraka' (Kristen, Pattinson i Lautner) koji ima nominacije i za najbolje ženske, odnosno muške izvedbe. Po nekoliko nominacija imaju Sandra Bullock, Amanda Seyfried, Sam Worthington i Zoe Saldana, a po 2 nominacije za najbolje komične izvedbe imaju 'Mamurluk' i 'Prisila na brak'. Za kraj da spomenemo i da se za najbolji film bore 'Avatar', 'Alisa u zemlji čudesa', 'Sumrak saga: Mladi mjesec' i 'Mamurluk'.

Dodjelu 'MTV Movie Awards 2010' vodit će Aziz Ansari, i to uživo iz Gibson Amphitheatera u Universal Cityju u Kaliforniju. Svečanost se održava 7. lipnja u 3 sata po našem vremenu. Potvrđeno je da će kao prezenteri nastupiti Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Vanessa Hudgens, Sean 'Diddy' Combs i Russell Brand.

O svim nominiranima u 13 starih i novih kategorija odlučili su gledatelji, a na međunarodnom glasanju moći će se birati i pobjednici, s tim da će bitka za najdraži film godine trajati i za vrijeme dodjele. Ostale informacije o ovogodišnjoj dodjeli mogu se potražiti na službenoj stranici Nagrada, a na ovom linku filmoljupci mogu glasati za svoje favorite. 

Komentari

Nema komentara.