Superloše MTV nagrade - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Superloše MTV nagrade

Superloše MTV nagrade

'Iznenađenje' na filmskim nagradama MTV-a - najviše nominacija zaradila je tinejdžerska komedija puna seksa. Superbad!

s.p. 07.05.2008 0 komentara

Superloše MTV nagrade

Najviše nominacija za MTV Movie Awards ima film s dva klinca koje traže seks ('Superbad'), a slijedi film s tinejdžerkom koja je nakon seksa ostala trudna – 'Juno'. 'Superbad' ima pet nominacija, za najbolji film, komičarsku izvedbu (Jonah Hill) i čak 3 nominacije za debitante: opet Jonah Hill, te Christopher Mintz-Plasse i Michael Cera. Cera ima čak 3 osobne nominacije - nominiran je i za najboljeg glumca i najbolji poljubac s partnericom Ellen Page u 'Juno'. Predsjednik MTV Networks ovom prilikom izjavio je kako je osobno sretan što su njegova 'filmska šmokljanska braća dobila svoja opravdana priznanja'.

Uz favorizirane 'Superbad' i 'Juno' u kategoriji 'najbolj film' nominirani su još i 'Transformeri', 'Ja sam legenda', 'Pirati s Kariba: Na kraju svijeta' i 'Nacionalno blago: Knjiga tajni'.


Tri 'Superbad' dečka koji se se probili među zvijezde: Christopher Mintz-Plasse (McLovin!), Jonah Hill (debeli) i Michael Cera (mršavi).

Johnny Depp ima nominacije za najboljeg komičara ('Pirati s Kariba 3') i negativca ('Sweeney Todd'), ali ne i za najboljeg glumca, gdje se natječu Will Smith, Matt Damon, Shia LaBeouf, Denzel Washington i već spomenuti Michael Cera. S druge strane, najveća ženska zvijezda je Amy Adams, kojoj bi dodjela mogla proći kao u bajci – ima nominacije kao glumica, komičarka i ljubilica u bajkovitoj komediji 'Začarana'. Uz Adams i Page, u izbor najboljih glumica ušle su i Keira Knightley, Katherine Heigl i Jessica Biel.

Za najbolju borbu nominirani su glumci iz nabrijanih filmova kao što su: 'Bourneov ultimatum', 'Spider-Man 3', 'Jumper' i 'Gas od daske 3', a iz 'Aliena protiv predatora 2' nominirani su Alien i Predator – baš nas zanima tko bi u njihovo ime preuzeo nagradu!


Ellen Page i Michael Cera ('Juno') - najbolji glumci se i najbolje ljube.

Novost je kategorija 'najboljeg filma kojeg još nismo vidjeli', izmijenjena u 'najbolji ljetni film dosad', a tamo se nalaze: 'Iron Man', 'Seks i grad', 'Speed Racer', 'Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan', te 'Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje'.

Glasati možete on-line do 23. svibnja, a usput dajte svoj glas i za najbolju filmsku parodiju koju su snimili gledatelji. Dodjela nagrada biti će emitirana uživo na MTV-u u nedjelju 1. lipnja, a vodit će ih tip kojem nisu strane lascivne komedije - Mike 'Austin Powers' Myers. Hoće li biti superloše ili superdobro - vidjet ćemo!

Komentari

Nema komentara.