Vanzemaljci, žene i životinje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vanzemaljci, žene i životinje

Vanzemaljci, žene i životinje

Brad Pitt pada u mračni ponor, Pattinson ima novu partnericu, Warner veselu priču s psima, a Cruise se bode s rogatima!

s.p. 23.11.2009 0 komentara

Vanzemaljci, žene i životinje

Brad Pitt bi trebao glumiti u 'Dark Voidu', filmskoj adaptaciji videoigre /naslovna/ koja izlazi u siječnju. Nudi mu se uloga teretnog pilota koji, nakon nesreće u Bermudskom trokutu, upada u paralelni svemir gdje se ljudi moraju boriti protiv vanzemaljaca. Vanzemaljaca je puno više, ali ljudu imaju brojna oružja i sposobnosti koje im pomažu u važnim bitkama. Film pripremaju produkcijska kuća Brada Pitta Plan B i indijska korporacija Reliance, poznata po spašavanju Dreamworksa.

Već smo spominjali da će Robert Pattinson i Nicole Kidman glumiti u adaptaciji Maupassantovove priče 'Bel Ami'. Nova vijest je da je glavnu ulogu preuzela Uma Thurman, te će ona glumiti poznanicu mladog i ambicioznog novinara Georgea Duroya (Pattinson) koji gradi karijeru preko ženskih kreveta. Iako će se ta dva lika kasnije vjenčati, zgodni Duroy/Pattinson stalno lomi ženska srca, pa će se u njega nesretno zaljubiti i bogatašica koju će glumiti Kristin Scott Thomas.

Nakon što smo ustanovili da su zvijezde preplaćene, vrijeme je da se angažiraju jeftini izvođači - npr. psi. Warner Bros. će ekranizirati 'Nubs', istinitu priču o psu kojeg je major Brian Dennis spasio na zadatku u Iraku, te ga izliječenog poslao doma, gdje su se konačno našli. Dennis je o tom doživljaju napisao knjigu koja je ušla na top-liste dječjih izdanja, a sada su otkupljena i filmska prava. Scenarist komedije 'Imaš petlju' Justin Zackham pristao je surađivati i na ovom filmu, i to kao scenarist i producent.

No, sa životinjama nemaju sreće Tom Cruise i Cameron Diaz. Oni su trebali doći na set svog novog filma 'Knight & Day', ali je snimanje u španjolskom gradu Cadizu odgođeno jer je ove nedjelje sa seta pobjeglo - sedam bikova! Dvije žene su lakše ozlijeđene, a bikovi su projurili kroz centar grada, pa sve do plaže. Redatelj filma Jose Luis Escolar izjavio je da ne zna kako su bikovi uspjeli pobjeći, a glasnogovornik gradskih vlasti objavio je suspenziju snimanja do daljnjega. Možda da probaju s CGI bikovima?

Komentari

Nema komentara.