Ne spominjite joj scijentologiju - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ne spominjite joj scijentologiju

Ne spominjite joj scijentologiju

Britanski novinar pokušao je popričati s Nicole Kidman o kontroverznoj vjeri, no naišao je na zid.

s.p. 16.12.2009 1 komentara

Ne spominjite joj scijentologiju

BBC je objavio snimku intervjua u kojem je njihov ugledni novinar pokušao s Nicole Kidman popričati o scijentologiji, ali nije uspio. Andrew Marr je dugogodišnji kolumnist i bivši urednik političke redakcije koji je s poznatom glumicom htio u svom showu popričati i o kontroverznim temama.

Marr je suptilno najavio pitanje rekavši da bi želio govoriti o stvarima o kojima Kidman inače nije govorila, a zatim je spomenuo 'scijentologiju' i izjavio kako ju 'mnogi definiraju kao zlostavljački kult'. Bivša scijentologinja Kidman se na trenutak smrzla, a zatim izjavila da je došla promovirati 'Nine', a ne pričati o sebi. Još je jednom uljudno otklonila svaku daljnju raspravu o temi i skrenula na priču o mjuziklu.


Izvadak iz intervjua Andrewa Marra u kojem pokušava doznati nešto o vjerskim sklonostima Nicole Kidman.

Taj dio intervjua izbačen je iz emisije koja se emitirala u nedjelju, no mogao se vidjeti na službenoj stranici 'Andrew Marr Showa'. Odmah poslije počele su rasprave o tome je li novinar s takvim intimnim pitanjima prešao granicu dobrog ukusa. Marr je inače poznat i po tome da je premijera Gordona Browna ispitivao uzima li lijekove, a za to je dobio i pohvale i pokude.

Intrevju s Kidman je bio zanimljiv zbog toga što ona navodno više ne prakticira scijentologiju, ali nikada ne govori o tome. Nicole je odgajana u katoličkom duhu, nakon udaje za Toma Cruisea prešla je na scijentologiju, a zatim se razvela i vjenčala s pjevačem Keithom Urbanom i to na katoličkoj ceremoniji. Mnogi nagađaju da je scijentologija bila jedan od razloga raskida s Tomom Cruiseom, no Kidman i dalje odbija novinarima otkriti taj dio intime.

Komentari
A: gianni 17.12.2009 Pogledaj profil

Jel ova jede botox žlicom za doručak?