Pattinson kao Cobain? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pattinson kao Cobain?

Pattinson kao Cobain?

Hoće li Robert Pattinson glumiti Kurta Cobaina u biografskom filmu, a Michael Madsen opet zaigrati Vica Vegu kod Tarantina?

s.p. 10.04.2010 0 komentara

Pattinson kao Cobain?

Iako su neki mediji izvještavali da bi Robert Pattinson mogao igrati ulogu legendarnog pjevača 'Nirvane', izgleda da neće biti ništa od toga. Glavni izvor za tu vijest bio je britanski tabloid The Sun koji je tvrdio da je Pattinsonu ulogu Kurta Cobaina ponudila Cobainova udovica Courtney Love koja stoji iza tog biografskog projekta.

Ipak, njezin menadžer je samo izjavio da je riječ o 'zanimljivoj priči' i izjavio da 'nije siguran da Courtney uopće zna tko je Robert Pattinson', te je tako otklonio trač da su oni stalno bili u kontaktu. Šteta - Pattinson inače zna svirati i pjevati, a u raznim dramama pokazao je da zna i glumiti, te bi sigurno privukao mnoge gledateljice. A i Kristen Stewart je nedavno imala rokersku ulogu, pa uvijek može glumiti i - Courtney Love!


Michael Madsen priča o Tarantinovim planovima, a ima i par anegdota o starom Hollywoodu.

A Michael Madsen je u nedavnom radijskom intervjuu razjasnio par stvari oko tračeva da će glumiti u filmu o braći Vega. Naime, Tarantino je prije najavljivao film u kojem bi se spojili likovi iz 'Reservoir Dogsa' i 'Pulp Fictiona', i to oni koje su glumili Michael Madsen (Vic Vega u 'Dogsima') i John Travolta (Vincent Vega u 'Pulp Fictionu'). Pošto su oba lika stradala na kraju matičnih filmova, prvo se spominjala ideja o prequelu, no Madsen i Travolta su u međuvremenu dosta ostarili, pa je ta ideja odbačena.

Sada je Madsen objavio ludu ideju koju mu je prenio Tarantino, a to je da on i Travolta glume identične blizance poginule braće Vega i da, nesvjesni jedno drugoga, kreću u osvetu svoje ubijene braće. O kakvoj osveti je riječ - još je nejasno, a bojimo se da će taj zanimljivi projekt završiti na polici s drugim ludim Tarantinovim idejama koje se nisu ostvarile!

Komentari

Nema komentara.