Pattinson opet ljubi! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Pattinson opet ljubi!

Pattinson opet ljubi!

Sjećate se Roberta Pattinsona? 'Remember Me' je njegov novi film u kojem opet glumi zaljubljenog, ali neprilagođenog momka.

s.p. 20.11.2009 0 komentara

Pattinson opet ljubi!

Osim 'Mladog mjeseca', Robert Pattinson ima još jedan romantični film za svoje obožavateljice! Izišao je trailer za 'Remember Me', romantičnu dramu u kojoj ćete opet moći vidjeti osjećajnog Pattinsona kako isprobava zabranjenu ljubav i mazi se s mladom djevom.


'Remember Me', trailer.

Pattinson glumi Tylera, mladog buntovnika koji se nakon obiteljske tragedije stalno svađa sa svojim ocem. Tyler vjeruje da ga nitko ne može razumjeti, ali onda igrom slučaja sreće Ally. Ljubav mu je zadnja stvar na umu, ali s Ally se osjeća bolje i počinje se zaljubljivati u nju i osjećati se sretan. Ali, razotkrivaju se skrivene tajne i njihova ljubav se nađe na udaru sudbine...

Tylerovu partnericu Ally glumi Australka Emilie de Ravin, Tylerovog oca tumači Irac Pierce Brosnan, a Allynog tatu glumi Amerikanac Chris Cooper. Redatelj Allen Coulter inače režira TV serije ('Sopranos', 'Seks i grad'), a koscenaristica filma je Jenny Lumet koja je dobila razne nagrade za scenarij drame 'Rachel se udaje'. Najvažniju informaciju ostavili smo za kraj - premijera filma najavljena je za ožujak 2010.!

 

Komentari

Nema komentara.