Hollywood pomaže Haitiju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hollywood pomaže Haitiju

Hollywood pomaže Haitiju

Brad i Angelina, Oprah i George Clooney, Paris Hilton i Lindsay Lohan - baš svi pomažu ugroženom narodu Haitija!

s.p. 15.01.2010 0 komentara

Hollywood pomaže Haitiju

Nakon apokaliptičnog potresa na Haitiju, iz Hollywooda stižu brojne inicijative koje bi trebala pomoći unesrećenima. Među najbržima su bili Angelina Jolie i Brad Pitt koji su već donirali milijun dolara Liječnicima bez granica. Ta organizacija upravo postavlja bolnicu s timom kirurga, a skupljaju lijekove i medicinsku opremu za svoje aktivnosti. Jedna od najmoćnijih osoba u showbizu je Oprah koja se također angažirala i započela svoj talk-show molbom gledateljima da doniraju novac Crvenom križu.

Mnoge zvijezde preko Twittera pozivaju ljude da šalju pomoć, a osim Bena Stillera u tu akciju su se uključile i 'humanitarke' Paris Hilton i Lindsay Lohan koje će nakon silnog šopingiranja i tulumarenja valjda i same nešto donirati. MTV sljedeći petak planira organizirati emisiju uživo u kojoj će gledatelji preko telefona slati svoje priloge, a u show će se uključiti George Clooney, te vjerojatno i ostale TV mreže kao što su ABC, NBC i CNN.

Redatelj nagrađivanog filma 'Precious' Lee Daniels izjavio je u srijedu da mu se nakon ovih događaja predstojeća ceremonija dodjele Zlatnih globusa čini tako 'nevažnim'. Ipak, ta dodjela će biti jedno veliko okupljanje slavnih i bogatih glumaca i filmaša, pa je i direkcija Zlatnih globusa odlučila organizirati prikupljanje donacija. Zvijezde će potpisivati predmete koje će ići na aukciju, a sav prihod trebao bi otići onima na Haitiju koji sada najviše trebaju pomoć poznatih, ali i svih nas. Link na Hrvatski Crveni križ je ovdje.

Komentari

Nema komentara.