Brangelina u Bosni - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Brangelina u Bosni

Brangelina u Bosni

Najpoznatiji holivudski par je za Uskrs došao u iznenadni posjet Bosni, a najavljivao se i obilazak Dubrovnika.

s.p. 05.04.2010 0 komentara

Brangelina u Bosni

Brad Pitt i ambasadorica dobre volje UNHCR-a Angelina Jolie su u nedjelju poslijepodnevne sletjeli na sarajevski aerodrom i krenuli u obilazak Bosne! Bosanski portal Sarajevo-x.com objavio je da su glumci došli iz Venecije privatnim avionom, sjeli u vozilo s oznakama UNHCR-a i udaljili se. Glasnogovornica UNHCR-a objavila je da je riječ o posjetu privatne prirode, te nije htjela odati informacije o planiranim aktivnostima i lokacijama obilaska.

Medijima nije dopušteno da prate posjet, ali će naknadno dobiti informacije i fotografije. Prije dolaska u Sarajevo Brad i Angelina su viđeni s djecom u Veneciji, gdje Angie snima film 'The Tourist', a u Sarajevo su došli bez klinaca i u pratnji osiguranja.

Slavni par je obišao izbjegličko naselje u Goraždu (foto: Višegrad24.info), a poslijepodne je na sarajevskom aerodromu rezerviran čarter let za Dubrovnik, pa se pretpostavlja da će Brad i Angie obići i naš drevni grad. Nove informacije o posjetu očekujte kasnije.

****************************

Razvoj događanja:
Angie i Brad umjesto u dubrovnik sletjeli su u crnogorski Tivat gdje su i prenoćili. Dok su horde novinara stražarile na aerodromu u Pločama krenule su glasine da je iz Dubrovnika prema Tivtu isplovila 60-metarska jahta koja je slavni par trebala prevesti u Hrvatsku, no ni to se nije dogodilo.

Komentari

Nema komentara.