Parovi holivudskih aseva - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Parovi holivudskih aseva

Parovi holivudskih aseva

Kidman ljubi mladog Pattinsona, a Depp lijepu Anđu. Garcia i Hopkins pecaju na Kubi, a Fiennes i Butler bore se u Rimu.

s.p. 05.11.2009 0 komentara

Parovi holivudskih aseva

Nicole Kidman našla je novog partnera - Roberta Pattinsona! Oboje će glumiti u filmu 'Mon Ami', biografiji francuskog pisca Guya de Maupassanta. Spisatelj je svoj put do vrha počeo preko kreveta mnogih utjecajnih dama, pa očekujemo da će Pattinson glumiti mladog i zgodnog pisca, a Kidman neku njegovu 'sponzoricu'. Film režiraju britanski kazališni redatelji Declan Donnellan i Nick Ormerod, a snimanje počinje u Budimpešti i Londonu u veljači sljedeće godine.

Sprema se i biografija velikog Ernesta Hemingwaya koji je živio (i umro) zaista živopisno, a naslovna uloga dodjeljena je Anthonyju Hopkinsu. Film 'Hemingway and Fuentes' bavit će se boravkom poznatog pisca na Kubi, gdje se družio sa svojim dobrim prijateljem, Gregoriom Fuentesom. Tijekom života na Kubi Hemingway je upoznao talijansku djevojku koja ga je inspirirala da napiše 'Starac i more'. Rođeni Kubanac Andy Garcia glumit će Fuentesa, ali će i režirati film za koji je scenarij napisao zajedno s Hemingwayevom praunukom Hilary.


Trailer za 'Anthony Zimmer' u kojem je femme fatale Sophie Marceau

Triler 'The Tourist' nikako da dobije pravi casting, prvo je bilo najavljeno da će glavne uloge tumačiti Tom Cruise i Charlize Theron, a zatim se počeo spominjati par Angelina Jolie - Sam Worthington. Sada je objavljeno da se i Worthington povlači iz projekta, a studio pregovara s Johnnyjem Deppom. Depp-Jolie? E, to bi mogla biti prava kombinacija. Za one koje zanima radnja filma, neka provjere fabulu filma 'Anthony Zimmer' - ovo je još jedna obrada francuskog filma.

Oskarovka Helen Mirren glumit će u - adaptaciji stripa! 'Red' je priča o umirovljenom agentu CIA-e Paulu Mosesu (Bruce Willis) koji se mora boriti s ekipom ubojica koju je na njega poslao sadašnji ravnatelj CIA-e (Morgan Freeman) koji želi eliminirati veterane koji 'znaju previše'. Mirren će glumiti bivšu ravnateljicu CIA-e koja se nakon mirovine povukla u zabit.

Već smo najavili da će Ralph Fiennes u Srbiji snimati ekranizaciju Shakespearovog 'Koriolana', a najavljeno je i da će Fiennes glumiti naslovnog junaka. Možda mu je palo na pamet da mu u filmu fali karizmatičnih vojskovođa, jer je odlučio angažirati i Gerarda 'THIS...IS...SPARTA!' Butlera. Butler će glumiti zapovjednika volščanske vojske Aufidija, a nas baš zanima kako će Fiennes ostvariti svoju najavu o 'modernoj verziji ove tragedije'.

Komentari

Nema komentara.