Istjerivači duhova i smijeha - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Istjerivači duhova i smijeha

Istjerivači duhova i smijeha

Zvijezde američke komedije dobile su sexy naslovnicu Vanity Faira, a netko od njih trebao bi dobiti i novi posao - istjerivača duhova!

s.p. 03.03.2009 0 komentara

Istjerivači duhova i smijeha

Judd Apatow stvorio je nove američke komičarske zvijezde, a uskoro će im srediti i novu gažu. On će producirati 'Istjerivače duhova 3', za koji scenarij piše ekipa američke serije 'U uredu', kao i Dan Aykroyd. Tko će glumiti u filmu lako je pretpostaviti ako pogledate casting dosadašnjih hitova Judda Apatowa, a ako želite jasniju sliku, bacite oko na posljednji broj Vanity Faira!

U njemu je tekst posvećem 'novim komičarskim legendama', a posebno mjesto zauzima kvartet: Jonah Hill, Seth Rogen, Jason Segel i Paul Rudd. Ekipa se prvi put okupila u 'Junferu u četrdesetoj', briljirala je u 'Zalomilo se', a sada je zajedno pozirala pred objektivom Annie Leibovitz, čime su odali počast legendarnom foto sessionu Scarlett Johansson i Keire Knightley.


'Zalomilo se', r: Judd Apatow, trailer za komediju u kojoj nastupa 'velika četvorka'.

Među najaktivnijima u grupi je Seth Rogen, prepoznatljiv po bradici i dubokom glasu. Producirao je i napisao par komedija s obiljem akcije ('Pineapple Express', 'Superbad'), a sprema se na još akcijsko-humoristički projekt - 'Green Hornet'. Djeca će ga dodatno zavoljeti jer daje glas za crtić 'Čudovišta protiv vanzemaljaca', a dodatnu popularnost donijet će mu komedija o zaštitaru 'Observe and Report' i 'Funny People' kojeg smo već najavili.

Jason Segel također ima puno ruke posla, osim kao glumac/scenarist/producent, multitalentirani autor u svojim filmovima nastupa i kao lutkar i pjevač. U to su se gledatelji mogli uvjeriti u 'Preboljeti Sarah Marshall', gdje je prezentirao briljantni mjuzikl o Drakuli. Lutkarit će i za Disney u sljedećem filmu o Muppetima, a u komediji 'I Love You, Man' glumi tipa koji nakon brojnih frendica traži pravog muškog prijatelja.


'I Love You, Man', r: John Hamburg, trailer za komediju s Paulom Ruddom i Jasonom Segelom.

U tom filmu Segel će uspjeti naći frenda - bit će to Paul Rudd, dečko s licem dobrice koji obično pokaže i svoju drugu stranu. Rudd je već dosta glumio u romatičnim filmovima, katkad u kompleksnim filmovima kao što su 'Stvari u obliku', a ponekad bi mu se zalomile neuspjele komedije poput 'Samo preko nje mrtve'. 'Mentori za nevolje' bio je izlet u područje vulgarnih komedija izvan produkcije Judda Apatowa, ali najbolji je kada surađuje s probranom ekipom.

I Jonah Hill je neizostavna faca u 'ekipi za nasmijavanje'. Poput Rogena, i on se drži jednadžbe: debeli glumac=veliki komičar, a obično glumi tipove koji lako izgubi živce. U predstojećim mjesecima premijeru će imati njegov film za mlade 'Night at the Museum: Battle of the Smithsonian', a u komediji Rickyja Gervaisa 'Invention of Lying' Jonah će predstaviti svijet bez laži. I naravno, i on je jedan od glumaca u komediji Judda Apatowa pod naslovom 'Funny People' - a to bi mogao biti dobar nadimak i za cijelu ekipu.

Komentari

Nema komentara.