Totalna akcija - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Totalna akcija

Totalna akcija

Schwarzenegger is back! Guverner se vraća na velike ekrane na mala vrata - zna i on da se akcija sasvim solidno prodaje.

s.p. 26.02.2009 0 komentara

Totalna akcija

Dok recesija cijedi kalifornijski budžet, guverner Schwarzenegger se dao u honorarne posliće sa strane. Već smo najavili veliki Stalloneov projekt 'The Expendables', a sada je i službeno potvrđeno da će tamo nastupiti i Arnie. Stalloneova predstavnica odala je da će Schwarzenegger nastupiti u ulozi u kojoj nastupa već godinama - kao kalifornijski guverner.

Schwarzeneggera bi uskoro mogli zvati za cameo ulogu u još jednom projektu - priprema se obrada 'Total Recalla' /naslovna/. Original Films će se zajedno s Columbijom prihvatiti posla oko osuvremenjivanja ovog SF klasika, što znači da se najavljuju najmoderniji specijalni efekti i vrhunska filmska tehnologija. Ipak, zaboravljaju zašto je film postao veliki hit - uz Arnieja je najbitniju ulogu imao redatelj Paul Verhoeven.

Redatelj 'Pirata s Kariba' Gore Verbinski dogovorio je još jedan projekt koji bi se mogao svidjeti djeci. Za Universal će režirati i producirati igranu adaptaciju igre 'Clue'. Priča igre se bavi razotkrivanjem ubojstva koje se dogodilo, pa glavni junak treba otkriti tko je počinitelj, gdje je ubio i s kojim oružjem. Zvuči kao radnja bilo kojeg krimića, vidjet ćemo kako će igra s ovom adaptacijom - završiti.

Nick Fury

Iako je prije bilo najavljivano da će 'Green Hornet' režirati Stephen Chow, najnovija vijest javlja da je novi filmaš - Michel Gondry. Najzanimljivije u svemu je da je Gondry art redatelj sklon eksperimentiranju, pa mnogi sumnjaju u to da on može napraviti akcijsku komediju koju će voljeti tinejdžeri. Ipak, otkriveno je da je Gondry 1990-ih dvije godine pripremao taj projekt sa scenaristom 'Robocopa', pa možda otkrijemo i redateljeve tajne sklonosti prema superherojima.

A evo još jedne velike vijesti o superherojima. Iako su dugo trajali pregovori, sada je objavljeno da će Samuel L. Jackson definitivno biti Nick Fury u serijalu Marvelovih filmova. Samuel se već pojavio u toj ulozi na kraju 'Iron Mana', čime je najavljen i veliki Marvelov plan. Sljedeće desetljeće možemo očekivati brojne filmove o superherojima ('Iron Man 2', 'Thor', 'Captain America'), a glavna ideja je da se oni udružuju u zajedničkoj borbi, pri čemu im pomaže Nick Furija tj. Samuel L. Jackson. Ukratko, očekujte brojne vijesti o superherojima tijekom sljedećih godina...

Komentari

Nema komentara.