Muppeti postaju crnjak - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Muppeti postaju crnjak

Muppeti postaju crnjak

Najazabavnije lutke naglo odrastaju - uskoro će nezavisni filmaši njihovo šaroliko društvo uvesti u mračni svijet film noira.

s.p. 15.10.2008 0 komentara

Muppeti postaju crnjak

Nakon smrti 'tate' Jima Hensona, o Muppetima se dugo nije ništa čulo. Spominjao se film koji će napisati Jason Segel, poznat po komediji 'Preboljeti Sarah Marshall', no zadnja informacija je da Muppeti idu u svijet odraslih, među detektive i zločince. 'The Happytime Murders' je naslov film noira u kojem će nastupati i Muppeti, a film će producirati Henson Alternative, odjel Jim Henson Company koji snima projekte koji nisu za djecu.

Priča se bavi svijetom u kojem zajedno žive ljudi i lutke, samo što su lutke građani drugog reda. Kada netko počinje ubijati lutke koje su bile zvijezde dječjeg TV showa iz 80-tih, slučaj preuzima posebni privatni detektiv. Detektiv koji je izbačen iz losanđeleske policije, koji ima probleme s alkoholom i koji je - lutka. Filmnoirevski, nema što, a ima i dosta materijala za parodiju tog žanra. Još nije potvrđeno da li će u filmu nastupati neki određeni likovi iz Muppeta - oni bi očito mogli 'glumiti' lutke iz TV showa 80-tih.

Film će režirati Brian Henson, potpredsjednik Jim Henson Company koju je naslijedio od svojeg oca Jima. Brain je već režirao nekoliko filmova s Muppetima ('Muppetova božićna priča'), a na ovom obiteljskom projektu će mu se kao koproducentica pridružiti i sestra Lisa. Scenarij će napisati Todd Berger i Dee Robertson, koji su zajednički radili na nekoliko kratkih filmova, a s Richardom Kellyjem radili su na njegovim filmovima 'Donnie Darko''Dani katastrofe'. Izgleda kao zanimljiva ekipa – ostaje da vidimo da li će uspjeti animirati muppetovsku publiku koja je obično dobro reagirala na seriju, a slabo na muppetovski film.

Komentari

Nema komentara.