Oscarom po zombijima - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Oscarom po zombijima

Oscarom po zombijima

Dobitnici Oscara hvataju se u koštac sa zombijima i CIA-om, a njihove manje sretne kolege bave se duhovima i masažnim kadama.

s.p. 25.02.2009 0 komentara

Oscarom po zombijima

Vragolasta Diablo Cody zakačila se na zombije. Nakon scenarija za 'Jennifer's Body' producirati će romantičnu komediju, ekranizaciju romana 'Breathers: A Zombie's Lament' S.G. Brownea. Glavni junak se vraća među žive kao zombi, pa ima poteškoće u prilagođavanju. Počinje posjećivati sastanke Anonimnih zombija gdje susreće sexy Ritu koja se baš nedavno ubila.

Diablo je karijera uzletila nakon Oscara za 'Juno', a ove godine je 'Milijunaš s ulice' pogurao karijeru mladoj Freidi Pinto. Woody Allen pozvao ju je na snimanje svog novog filma kojeg radi u Londonu s Anthonyjem Hopkinsom, Antoniom Banderasom i Joshom Brolinom. Kao druga zvijezda angažirana je Naomi Watts koja se tek vratila s porodiljskog, ali kažu da fantastično izgleda.

Naomi Watts bi trebala glumiti i u 'Fair Game', istinitoj priči o Valerie Plame Wilson, agentici CIA-e koja je 2005. dala ostavku jer su je novine razotkrile kao agenta. Za to je bio odgovoran dužnosnik iz Busheve administracije koji se htio osvetiti njezinom suprugu, ambasadoru koji je kritizirao Busha. Ambasadora bi trebala glumiti još jedna zvijezda ovogodišnjih Oscara, Sean Penn koji će pokušati odglumiti ulogu vjernog supruga.

Valerie Plame Wilson i suprug Joe - glumit će ih Naomi Watts i Sean Penn

Kad smo kod slavljenika, ove godine se obilježava 25. godišnjica 'Istjerivača duhova' koji dobivaju videoigru i specijalno izdanje na DVD-u/Blu-rayu. A što je s dugo očekivanim nastavkom? E, pa Dan Aykroyd potvrdio je da bi 'Istjerivači duhova 3' trebali početi snimati ove jeseni. Valjda se neće opet uplesti zli duhovi i ponovo omesti produkciju!

Ako im treba neki glumac za komedije, podsjećamo da je i John Cusack duhovit tip. Čak su ga angažirali da snima u filmu urnebesnog naslova: 'Hot Tub Time Machine'. Glumit će jednog od trojice muškaraca koji kroz masažnu kadu putuju u prošlost, u 1987. godinu. Ne zvuči kao projekt za Oscara, ali slične stvari su rekli i za Diablo - pa je cura pokazala da se i kroz komedije možeš probiti do Oscara.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.