'Ajde malo mrdni guzom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      'Ajde malo mrdni guzom

'Ajde malo mrdni guzom

Bruce Springsteen slama srca uz odjavnu špicu, 'Pussycat Dolls' bi zavodile publiku i uz film, a Tom Cruise nasmijava plesom.

s.p. 02.09.2008 0 komentara

'Ajde malo mrdni guzom

Još jedne 'glazbenice' idu u pravcu Hollywooda, u nadi da tamo uvijek ima potražnje za sexy curama. Britanski tabloidi objavili su da članice Pussycat Dollsa planiraju snimiti glazbeni film, baš kao što su to uradile i curke iz Spice Girlsa. Cure navodno već 'pregledavaju scenarije', ali nemaju mnogo opcija - možemo očekivati ili još jedan glazbeni film u stilu produženog videospota ili dužu epizodu reality showa. Možda smo u krivu, možda će cure pronaći nekog svog Richarda Lestera, koji je od svih glazbenih filmova koje je radio stvarao kultna djela.

Zašto će publika liti suze uz odjavnu špicu 'The Wrestlera', novog filma Darrena Aronofskog? Zato jer će glazbu za nju skladati Bruce Springsteen s kojom će efektno završiti film. Aronofsky kaže da je Bruce napravio 'predivnu akustičnu pjesmu' koja se 'odlično uklapa u film', tako da jedva čekamo da čujemo soundtrack i pogledamo Mickeya Rourkea u akciji. Film će premijerno biti prikazan u petak na Venecijanskom festivalu

Rourkeu bi se za ulogu ostarjelog hrvača mogla nasmiješiti oscarovska nominacija.

U američkim kinima već tri tjedna box-officeom drma komedija Bena Stillera 'Tropic Thunder'. Film je rađen kao parodija filmske industrije, pa je jedna od uloga Les Grossman - debeli, ćelavi šef holivudskog studija koji voli zaplesati na rap. Glumi ga nitko drugi nego Tom Cruise - kako to izgleda pogledajte ovdje! Cruiseu je očito dosta da se ljudi smiju njegovom privatnom životu, pa se počeo pojavljivati u komedijama u kojima će se smijati njegovom otkačenim likovima. Prihvatio je ulogu iz usluge svom starom frendu, no kaže da zapravo voli komedije i volio bi glumiti u još njih, pa se možda možemo nadati novim razuzdanim izdanjima.

Komentari

Nema komentara.