Stručnjak za smiješne ljude - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stručnjak za smiješne ljude

Stručnjak za smiješne ljude

Judd Apatow angažirao Rogena i Franca da napušeni gledaju Oscare, a uskoro slijede i njegovi 'Smiješni ljudi'. Je li naslov autobiografski?

s.p. 24.02.2009 0 komentara

Stručnjak za smiješne ljude

Jedan od najsmješnijih skečeva na Oscarima bio je onaj sa Sethom Rogenom i Jamesom Francom. U ovom 'nastavku' 'Pineapple Expressa' oni su komentirali oskarovske filmove, ali su pritom bili toliko napušeni da su 'Love Guru' zamijenili za 'Milijunaša s ulice', a i drame poput 'Sumnje' i 'Readera' su ih samo dobro nasmijale. Pasionirani gledatelji već su primijetili sličnost s legendarnim Beavisom i Buttheadom, no iza 'Pineapplea' i ovog skeča stoji jedan originalni američki filmaš - Judd Apatow.


Seth Rogen i James Franco u skeču Judda Apatowa na Oscarima.

Njegovi dosadašnji hitovi ('Zalomilo se'!) su komedije s elementima drame u kojima su u fokusu muško-ženski odnosi, a uvijek se provlači i motiv bliskog muškog prijateljstva. Zato nije i slučajno da se u skeču s Oscara Franco raznježi gledajući - 'Milk'...


'Funny people', r: Judd Apatow, trailer.

Najnoviji filma Apatowa je 'Funny People', u njemu nema Jamesa Franca ali je tu njegov neizostavni glumac, Seth Rogen. Glavni junak je Adam Sandler u ulozi komičara koji saznaje da ima smrtonosnu bolest. Osim što se druži s Sethom Rogenom, Sandler zadnje dane provodi pokušavajući preoteti bivšu ženu od njezinog sadašnjeg supruga - zgodnog Erica Bane. U sporednim ulogama su još i Jonah Hill i Jason Schwartzman (koji je radio i glazbu!), pa čekam da vidimo da li Apatow još uvije spada u - smiješne ljude.

Komentari

Nema komentara.