3D u HR 2010. - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      3D u HR 2010.

3D u HR 2010.

Za sve ljubitelje treće dimenzije na velikom platnu donosimo ekskluzivni raspored ovogodišnjih 3D projekcija u hrvatskim kinima!

s.p. 28.01.2010 0 komentara

3D u HR 2010.

Warner Bros. još nije potvrdio vijest, ali Hollywood Reporter najavio je da će taj studio u 3D-u izdati oba dijela posljednjeg filma o Harryju Potteru! Osim 'Harryja Pottera i darova smrti', u postavatarskom razdoblju ima sve više i više 3D projekata, pa smo zamolili distributere da nam pošalju popise 3D filmova koji će igrati u našim kinima. Naravno, prevladavaju animirani filmovi, no ima i nekoliko igranih filmova koji su ili horori ili se bave plesom. Kao i prošle godine, i 2010. vam nudimo kronološki raspored 3D premijera s kratkim sadržajem filmova:

'Oblačno s ćuftama 3D' - 04.02.
Crtić o neobičnom gradu u kojem hrana pada sa neba poput kiše, pa mladi genij mora spasiti svijet kada njegov izum zakaže.

'Alisa u zemlji čudesa 3D' - 04.03.
Favorit Filmskog.neta! Otkačena i slikovita priča Lewisa Carrolla dobila je pravog redatelja, Tima Burtona koji će uz pomoć 3D-a napraviti - čudesa!

'Kako izdresirati zmaja 3D'01.04.
Priča smještena u mitski svijet Vikinga i divljih zmajeva. Vikinški tinejdžer Hiccup treba proći kroz svoju inicijaciju i boriti se protiv zmaja, no on se odbija boriti protiv simpatičnog zmaja Bezubog i zbog toga biva prognan iz plemena.


'Kako izdresirati zmaja 3D', trailer.

'Piranha 3D' – 15.04.
Redatelj Alexandre Aja snimio je novi horor, ovaj put se bavi proždrljivim ribicama koje napadaju Elisabeth Shue, Vinga Rhamesa i Richarda Dreyfussa.

'Priča o igračkama 2 (3D)' - 29.04.
Priča započinje kad Andy krene u Kaubojski kamp, prepuštajući svoje igračke sebi samima. Woodyja uskoro otme sakupljač igračaka, no Buzz Lightyear i ekipa iz Andyjeve sobe kreću u akciju kako bi spasili svog prijatelja i spriječili da postane muzejski izložak.

'Shrek uvijek i zauvijek 3D'svibanj 2010.
Shreku je dosadio običan život, pa sklapa dogovor nakon kojeg se nađe u alternativnoj verziji svog svijeta...

'StreetDance 3D' - 17.06.
Da bi pobijedili u natjecanju, lokalni plesači moraju surađivati - s baletanima!

'Despicable Me 3D' – 15.07.
Animirani film o zločestom Gruu koji planira ukrasti Mjesec, no nailazi na nesavladivu prepreku - tri curice bez roditelja koje u njemu vide potencijalnog oca.


'Despicable Me 3D', trailer.

'Step Up 3D' – 05.08.
Treći dio Disneyevog serijala o rasplesanim tinejdžerima.

'Cats & Dogs: Revenge of Kitty Galore 3D' – 19.08.
Animirani film o vječnoj borbi mačaka i pasa koja se nakratko prekida. Mačke i psi se moraju udružuti kada odmetnuta mačka Kitty Galore započne svoj plan osvajanja svijeta.

'Priča o igračkama 3 (3D)' - 26.08.
Woody i Buzz su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe? Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.


'Priča o igračkama 3 3D', trailer.

'Resident Evil: Afterlife 3D' - 16.09.
Svijet je poharan virusnom infekcijom od koje oboljeli postaju zombiji. Alice (Milla Jovovich) pronalazi preživjele i spašava ih. U nadi da će pronaći sigurno mjesto odlazi prema Los Angelesu. No, grad je preplavljen tisućama zombija i oni će naletjeti u zamku.

'Guardians of Ga'Hoole 3D' – 30.09.
Ekranizacije knjige za djecu o mladoj sovi prihvatio se Zack Snyder koji obično radi akcijske filmove za odrasle, a sada se okušao na polju 3D kompjuterski animiranog obiteljskog crtića.

'Alpha and Omega 3D' - 28.10.
I studio Lionsgate uključio se u 3D kompjutersku animaciju te pripremio priču o vuku i vučici u potrazi za svojim domom. Glasove daju Hayden Panettiere, Justin Long, Christina Ricci, Danny Glover i Dennis Hopper.

'Megamind 3D' – 02.12. 
Megamind je najveći supernegativac kojeg je svijet ikad poznavao - ali i najneuspješniji. Još jedna animirana obiteljska komedija, ovaj put s glasovima Willa Ferrella, Brada Pitta, Tine Fey i Jonaha Hilla.

'Around the World in 50 Years 3D' - 30.12.
Priča o morskovodnici tj. 'morskoj kornjači' koja je izišla iz jaja 1959., pa 50 godina putuje svijetom kojeg zahvaća globalno zagrijavanje.

'Tron: Legacy 3D' - 30.12.
27-godišnji sin zaljubljenika u tehnologiju istražuje nestanak svog oca i biva uvučen u računalni svijet prepun opasnih programa i gladijatorskih igara u kojem njegov otac živi već 25 godina. SF remake s Jeffom Bridgesom i Johnom Hurtom.

Komentari

Nema komentara.