Astronauti i princeze, vjeverice i ćufte - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Astronauti i princeze, vjeverice i ćufte

Astronauti i princeze, vjeverice i ćufte

Putnici u svemir su ujedno i vanzemaljci, princeza je crna Južnjakinja, vjeverice su raspjevane i zaljubljene, a hrana doslovce pada s neba.

s.p. 02.07.2009 0 komentara

Astronauti i princeze, vjeverice i ćufte

Krajem godine u kina dolazi 'Planet 51', SF crtić o astronautu koji se iskrcava na strani planet. Tamo ga dočekuju neobična bića, koja njega tretiraju kao - vanzemaljca! Glas astronautu posuđuje Dwayne Johnson zvani 'The Rock', pa se mnogi pitaju ne bi li bilo smješnije vidjeti tog glumca u igranoj verziji ove priče. Ipak, za prve kritike treba prvo pogledati ovaj crtić koji se u američkim kinima očekuje u studenom ove godine.


Trailer za 'Planet 51'.

A par tjedana prije Božića u kino-distribuciju kreće 'The Princess and the Frog'. Priča je to o princezi koja poljubi žapca koji se treba pretvoriti u princa, ali umjesto toga nastupe nevolje. Nevolje su pratile i film za vrijeme pretprodukcije i snimanja, autore su za rasizam optuživali francuzi, crnci i Južnjaci. Šira publika će vjerojatno prihvatiti 'Princezu..' kao još jedan tipičan Disneyev film, a producenti Disneya imaju i jednu prednost nad Pixarom - glavni junak njihovog crtića je žena! 


Trailer za 'The Princess and the Frog'.

'Alvin i vjeverice' kod nas bili televizijski hit, ali su mala djeca i u hrvatskim kinima sigurno voljela raspjevane vjeverice u istoimenom filmu. Sada dolazi nastavak koji nema podnaslov 'The Sequel', već 'The Squeakquel'. Sudeći prema traileru, glavna tema 'Alvin And The Chipmunks: The Squeakquela' bit će ljubav, pa će u ovom filmu moći uživati romantični klinci. Premijera je najavljena ni više ni manje nego za - Božić!


Trailer za 'Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel'.

Glavni junak crtića 'Oblačno, s mogućnosti ćufti' je neuspješni izumitelj koji pokušava napraviti nešto važno, a jedan od najvećih uzora mu je Nikola Tesla. Svi njegovi sugrađani mogu jesti samo sardine, pa izumitelj stvara izum koji pretvara vodu u hranu i tako izaziva neobične padaline - sendviča, pečenih jaja, tjestenine i sendviča. Što reći nego ponoviti slogan iz trailera: 'Gozba za oči!', osobito za one koji će film gledati u 3D-u..


Trailer za 'Cloudy with a Chance of Meatballs'.

Komentari

Nema komentara.