Željezni, Alisa i Shrek u zemlji trailera - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Željezni, Alisa i Shrek u zemlji trailera

Željezni, Alisa i Shrek u zemlji trailera

Iron Man ima zgodnu Scarlett i ružnog Rourkea, Burton 3D putovanje u zemlju čudesa, a Shrek paralelni svemir.

s.p. 18.12.2009 0 komentara

Željezni, Alisa i Shrek u zemlji trailera

Izišao je trailer za 'Iron Man 2', novi nastavak filma o popularnom superjunaku. Robert Downey Jr. se odlično snalazi u ulozi hedonističkog superjunaka, Scarlett Johansson je lijepa cura koja zna i borilačke vještine, a Mickey Rourke izgleda uobičajeno ružno i opako pa je razumljivo da glumi opakog negativca. Mickey ima i par gadgeta za borbu prsa o prsa, pa na kraju tog filma očekujemo spektakularan fajt u kojem će frcati iskre.


'Iron Man 2', trailer.

Evo još jednog trailera od kojeg će vam stati dah - Tim Burton je opet snimio šareni i pomaknuti film. Burtonova 'Alisa u zemlji čudesa' svjetsku i hrvatsku premijeru ima početkom ožujka, s tim da će se u svijetu film moći vidjeti i u IMAX-u. No nema veze, kod nas će se film moći vidjeti na 3D-u, pa će i odlazak u kino na Burtonov film  predstavljati stvarono putovanje - u zemlju čudesa!


'Alisa u zemlji čudesa', trailer.

Hrvatski sociolingvist Ivo Žanić nedavno je izdao knjigu 'Kako bi trebali govoriti hrvatski magarci?' u kojoj se osvrnuo na hrvatsku (dijalektalnu) sinkronizaciju popularnih crtića kao što je 'Shrek'. Očito će biti materijala i za novu knjigu jer se sprema premijera četvrtog Shreka, nazvanog 'Shrek uvijek i zauvijek' ('Shrek Forever After'). U ovom nastavku Shrek upada u paralelni svijet u kojem njegovu vrstu proganjaju, Rumpelštilskin je kralj, a Shrek i Fiona se nikada nisu sreli. Ah, evo problema koji bi se mogli rješavati u još nekoliko sljedećih nastavaka...


'Shrek uvijek i zauvijek', trailer.
Komentari

Nema komentara.