Superjunački traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Superjunački traileri

Superjunački traileri

Izišli su svježi traileri za junake nad junacima, borce za pravdu iz 'Terminatora 4', 'Spirita' i 'Watchmena'.

s.p. 18.07.2008 0 komentara

Superjunački traileri

'Terminator Salvation' je jedan od najiščekivanijih filmova, a bitne informacije uz ovaj film su uvijek bile vezane uz casting. Već se znalo da u ovom nastavku neće biti guvernera Schwarzeneggera, a sada stižu nove vijesti oko toga tko će biti Terminator. Iako se spominjao čak i Josh 'Bush' Brolin, posljednja vijest je da bi to mogao biti još jedan austrijski bodybuilder, Roland Kickinger. Trailer je samo predstavio apokaliptičnu atmosferu filma i novog Johna Connora - Christiana Balea, koji nakon 'Dark Knighta' sigurno već ima karizmu superheroja...


'Terminator Salvation', r: McG, trailer

Kad se rade filmovi o superherojima, onda se priče traže u stripovima. Frank Miller je kao scenarist i redatelj pripremio stripovskog 'The Spirita', ali ne po svom stripu već po klasičnom djelu Willa Eisnera. Sudeći po traileru, film će izgledati stilizirano poput 'Sin Cityja', no najzanimljivije je da trailer u ovoj noirevskoj priči ističe baš erotsku komponentu. Glavni aduti koji bi mogli privući publiku su tako Scarlett Johansson, Eva Mendes i Jaime King, a u sporednim ulogama su i europske ljepotica, Španjolka Paz Vega i 'naša' Stana Katić.


'The Spirit', r: Frank Miller, trailer

Stripovskog porijekla je i 'Watchmen' /naslovna/, koji odgovara na drevno filozofsko pitanje: 'Tko čuva čuvare?'. Redatelj je Zack Snyder, koji nakon '300' opet kopira stripovsku akciju na film. Fanovi stripa već su usporedili scene iz trailera sa kadrovima iz stripa i primijetili začuđuju sličnost, pa se tako strip i film sve više zbližavaju, baš kao i igrani i animirani film. Još samo treba pričekati da se zbliže kina i gledatelji, i onda ćemo vidjeti što je nastalo iz filmske magije.


'Watchmen', r: Zack Snyder, trailer

Komentari

Nema komentara.