Loše cure i povratak legendi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Loše cure i povratak legendi

Loše cure i povratak legendi

Megan Fox postaje zločesta, a Reese Witherspoon počinje ubijati. Na scenu se vraća obitelj Coppola, a Terminatoru se smiješi nova trilogija.

s.p. 17.04.2009 0 komentara

Loše cure i povratak legendi

Jeste li znali da je Megan Fox zločesta djevojka? Pa, mnogi su je u mašti i vidjeli kao 'bad girl', a u novom filmu 'The Crossing' zloćka Megan se bavi - švercanjem heroina. No, sve to čini iz plemenitih pobuda - na povratku s praznika u Meksiku njenog supruga otmu, a nju ucjenjuju. Ako ga želi opet vidjeti, Megan mora sudjelovati u švercu droge, no ne sumnjamo da ima i neki skriveni plan. Redatelj se još ne zna, ali i Megan u glavnoj ulozi je dovoljna vijest.

Za Reese Witherspoon nikad ne bi rekli da je ubojica, ona uvijek izgleda - fino ('nice'). E, pa 'Nice' je i naslov njenog novog filma u kojem plavokosa glumica tumači novinarsu koja slučajno ubija svog dečka. Uskoro se spetlja s bivšim KGB-ovcem koji radi kao ubojica, a taj plaćenik vidio je što je Reese učinila i ona mu postaje opsesija. Film se adaptira po knjizi istog naslova kao i film, ne zna se redatelj a poznato je samo to da će Reese biti i glumica i producentica filma. 


'Terminator: Spasenje', r: McG, novi trailer.

McG najavljuje - spreman je snimati novu trilogiju Terminatora! Prva dva filma snimio je Cameron, treći Jonathan Mostow, a McG bi volio kada bi baš on snimio čitavu trilogiju. Četvrti nastavak, 'Terminator: Spasenje', ima svoju američku premijeru krajem svibnja i redatelj McG se nada da bi njegov film mogao postići uspjeh u kinima jer bi u tom slučaju mogao snimiti još dva nastavka. McG kaže da je kraj 'Terminatora 4' otvoren za različite interpretacije, a očito je film rađen i tako da otvori mogućnost za nove sequele.

Osim Terminatora, i obitelj Coppola se vraća na filmsku scenu. Dok Francis predstavlja film u Cannesu, kći Sofia priprema svoj četvrti film. Riječ je o humornoj drami 'Somewhere' koju Coppola najavljuje kao 'intimnu priču smještenu u suvremeni Los Angeles'. Nakon 'Izgubljenih u prijevodu', radnja se opet odvija u hotelu. Glavni lik je problematični glumac (Stephen Dorff) koji počinje preispitivati svoj život nakon neočekivanog posjeta 11-godišnje kćerke (Elle Fanning). Francis Ford Coppola će biti izvršni producent, a Sofia i brat Roman će se okušati kao koproducenti. To mi zovemo - filmska obitelj!

Komentari

Nema komentara.