Smrtonosni traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Smrtonosni traileri

Smrtonosni traileri

U šumarku skrivenom živi zli čiča sa sjekirom, u budućnosti roboti teroriziraju lutke, a iz prošlosti stiže Sherlock Holmes da uvede red i zakon.

z.m. 20.05.2009 0 komentara

Smrtonosni traileri

Sherlock Holmes će u režiji Guya Ritchiea dobiti sve što jedan muškarac može poželjeti: akciju, eksplozivnost i malo golotinje. Redatelj se očito nije šalio kada je najavio da će njegov 'Sherlock' biti drugačiji od svih ekranizacija koje smo dosada vidjeli i da će biti podebljan borilačkim vještinama i nasiljem. Robert Downey Jr. očekivano je simpatičan u naslovnoj ulozi, a  ne nedostaje ni humora. Pa pogledajte:


Trailer za 'Sherlocka Holmesa'

Ovaj vikend u američka kina stiže najnoviji 'Terminator', ali od tog blockbustera mnogo nam je zanimljivija animirana inačica priče iz budućnosti u kojoj se živi bore protiv robota i to u produkciji Tima Burtona i Timura Bekmambetova. '9' je priča o lutkama koje imaju dušu, a pokušavaju se obraniti od horde zlih robota koji uništavaju sav život na planeti. Film smo već predstavili, ali u novom traileru po prvi puta možete čuti kako zvuče Elijah Wood, Jennifer Connelly, John C. Reilly i drugi koji su posudili glasove:


Trailer za '9', redatelj: Shane Acker

Iako bi se kritičari složili da su komedije Adama Sandlera strašne, on je počeo i službeno snimati strašne filmove. Njegova produkcijska kuća Scary Madison orijentirana je na horor filmove, a 'The Shortcut' je prvi snimljen. Sandler ne glumi, nego samo producira, što je zaista prava šteta – mnogi bi ga  rado vidjeli kao žrtvu pomahnitalog koljača. Uglavnom, eto trailera pa sami procijenite  koliko je strašna priča o starcu koji po šumi naganja dječicu:


Trailer za 'Shortcuts'

Komentari

Nema komentara.