Ja sam super heroj, pogledaj me - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ja sam super heroj, pogledaj me

Ja sam super heroj, pogledaj me

Iron Man, Hulk, Batman i ostali borci za pravdu paze na odnose s javnošću: poslali su nam svoje slike i video klipove, a mi sve dijelimo s vama.

s.p. 27.03.2008 0 komentara

Ja sam super heroj, pogledaj me

Osim finog kostima i kul imena, superheroji trebaju dosta reklame da bi građani obratili pažnju na njihova dobra djela. Evo, 'Iron Mana' toliko reklamiraju da je nakon službenog trailera izišao još jedan TV spot, u kojem vidimo samo to da Iron Man može letjeti. Ha, bar nam nisu odali previše informacija o filmu.


Najnoviji trailer za 'Iron Mana'

No, dosad se nije znalo ono što je objavio Marvel Comics – da će Robert Downey Jr. kao Iron Man gostovati u filmu kolege superjunaka, Hulka. Takva gostovanja su inače uobičajena stvar u stripovima, ali dosad nije bio običaj na filmu, bar dok se Marvel nije latio i filmaških poslova. Premijera 'Iron Mana' očekuje se u američkim kinima 2. svibnja, a 13. lipnja vidjet će se kako je završilo Downeyevo gostovanje u 'Incredible Hulku', gdje glumi još jedan veliki glumac – Edward Norton.


'Incredible Hulk', novi trailer

Batman ne samo da vlada ulicama Gothama, već je i pravi car viralnog marketinga na Internetu. Nakon otvaranja stranice na kojoj se vodi kampanja za Harveya Denta (lik iz Batmana), sada na Netu možete čitati i 'The Gotham Times'. Novine kao novine, imaju vremensku prognozu, opsežnu crnu kroniku i - raspravu o tome treba li uhapsiti Batmana. Batmana brani udruga Citizens for Batman, što je nagovještaj da postoji još jedan batmanovski sajt, www.citizensforbatman.org, a buduće vijesti iz Gothama sigurno će prenositi Gotham Cable News na linku ovdje. Ukratko, samo u Google ukucajte neki lik ili pojam iz Batmana i vjerojatno će vas potraga odvesti na sajt iz Batmanovog svijeta.

Indiana Jones je obrazovan heroj, pa razumije što znači marketing, baš kao i njegov tata Lucas. Svako malo procuri pokoji trač ili slika, pa je tako izašla i još jedna fotka sa seta 'Indiane Jones i kristalne lubanje'. Glede fabule, kruži priča da su glavni negativci ruski tajni agenti koje predvodi Cate Blanchett, a traže, naravno, kristalnu lubanju. Indiani pomaže Shia LaBeouf, a po filmu se motaju i Ray Winstone i John Hurt.

Indi u rukama zle Cate Blanchett

A i 'Terminatoru 4' će trebati marketinška pomoć, fanovima serijala nije drago što će taj film režirati McG, koji je zaslužan za 'Charliejeve anđele'. Dobra vijest je jedino da glavnog (ljudskog) heroja, Johna Connora, tumači Christian Bale. Producenti su se pohvalili s još jednim uglednim imenom – na scenariju će raditi oskarovac Paul Haggis. Haggis tako nakon 'Casino Royalea' opet sprema scenarij koji treba spasiti posustali serijal, a ako uspije u tome – onda će njega u Hollywoodu slaviti kao novog heroja.

Komentari

Nema komentara.