Tko želi kupiti Terminatora? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko želi kupiti Terminatora?

Tko želi kupiti Terminatora?

Ako želite snimati nove nastavke 'Terminatora' i zarađivati na pravima od slavnog kiborga, izvadite ušteđevinu - počinje aukcija!

s.p. 04.11.2009 0 komentara

Tko želi kupiti Terminatora?

Kompanija Halcyon Holding Group je bankrotirala, pa kao svoju najvredniju imovinu prodaje - Terminatora! Aukcija kreće u siječnju, a ekipa iz Halycona već je objavila da ima dosta zainteresiranih ponuđača, od raznih investicijskih fondova pa do svih velikih filmskih studija.

Halcyon Holding Group je 2007. kupila prava na franšizu Terminatora za 25 milijuna dolara. Prava uključuju prihode od svih budućih filmova, TV serija, igara, DVD-a i svih ostalih izdanja s likom Terminatora, no ekskluzivni ugovor ne uključuje i prava na prva tri filma.

Prije bankrota Halycon je razmišljao o petom nastavku 'Terminatora' jer je prije toga producirao 'Terminator: Spasenje' koji je širom svijeta zaradio 371 milijun dolara. Franšiza Terminatora smatra se vrlo unosnom i privlačnom širokim slojevima publike, pa već možete zaključiti da će nam se filmski Terminator uskoro opet obratiti s riječima: 'I'll be back!'

Komentari

Nema komentara.