Oprah spašava Cruisea - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Oprah spašava Cruisea

Oprah spašava Cruisea

Problematični Cruise umjesto na psihijatrijski kauč, sjeo je na kauč kod Oprah i započeo svoju 'nemoguću misiju' - povratak na vrh.

s.p. 02.05.2008 2 komentara

Oprah spašava Cruisea

Tom Cruise opet ima šansu da se vrati na holivudski vrh. Glumac je u četvrtak bio u Chicagu na snimanju nove epizode 'Oprah Winfrey Showa', koja je posvećena isključena njemu. Slavi se 25 godina njegove uspješne karijere, pa se okupila i cijela Cruiseova obitelj. Među gostima su bili i supruga Katie Holmes i 2-godišnja Suri, a specijal se emitira u 2 dijela, u petak i u ponedjeljak.

Za razliku od poznatog gostovanja kod Oprah 2005., kada je euforično skakao po sofi i grlio voditeljicu, sada javljaju da je Cruise bio vrlo miran i sabran. Ipak, nije mogao izbjeći pitanja o tom incidentu, o tome je li krivo shvaćen i je li ga prihvatila ženina obitelj. Raspravljalo se i njegovom (scijentološkom) protivljenju psihijatriji i liječenju lijekovima, zbog čega se posvađao i s Brooke Shields.


Tom Cruise na Oprah 2005. - lud od ljubavi

Ovaj intervju će svakako dobro doći Cruiseu, čija karijera se nalazi u ozbiljnim problemima. Njegov posljednji spektakl, ratni triler 'Valkyrie', kao da je uklet -nesuradnja njemačkih vlasti, ozljede kaskadera, uništene snimke. Sada je i po drugi puta odgođena premijera filma, koji se može očekivati tek u veljači 2009., a neki tvrde da je to zato jer studio nije zadovoljan Cruiseovim nastupom u ulozi junaka filma, pukovnika von Stauffenberga.

Ipak, Cruise ima još jednu priliku povratiti povjerenje publike, i to s komedijom 'Tropic Thunder' u kojoj glume Robert Downey Jr. i Owen Wilson. A nakon toga mogao bi slijediti veliki povratak: 'Nemoguća misija 4'! Prethodna 3 nastavka zaradila su u prosjeku 400 milijuna dolara po filmu, tako da je razumljivo što se nagađa o još jednom nastavku. Mirenje s Paramountom je također u tijeku, pa se čini da bi Cruise uskoro opet mogao skakati od sreće - ovaj put, nadamo se, u privatnosti doma svoga.

Komentari
A: R.Hood 04.05.2008 Pogledaj profil

ma taj covek je prso s mozgom.
bolje da se povuce dok jos moze i sacuva ono malo dostojanstva shto mu je ostalo

A: matea 03.05.2008 Pogledaj profil

intervju je totalno bezveze. dosadno. i tom cruise je još uvijek čudan do kraja neba.
govorio je samo o maloj suri, ko da ono drugo dvoje djece ne postoji.