Cruise i Travolta kao Butch i Sundance? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cruise i Travolta kao Butch i Sundance?

Cruise i Travolta kao Butch i Sundance?

Tom Cruise navodno želi zajedno s Johnom Travoltom odglumiti Butcha Cassidyja i Sundancea Kida. Stiže nam scijentološki vestern?!

s.p. 08.04.2009 0 komentara

Cruise i Travolta kao Butch i Sundance?

Tom Cruise se sprema za novu 'nemoguću misiju' - obradu klasika 'Butch Cassidy i Sundance Kid'. Cruise bi prisvojio ulogu Sundancea, koju je u originalu tumačio Robert Redford, a Travolti bi prepustio ulogu Paula Newmana kao Butcha. Inače, Travolta i Cruise su i privatno prijatelji, a oboje su i gorljivi scijentolozi. 

Newman je navodno prije smrti podržao Cruisea u ovom projektu, a bit će zanimljivo vidjeti da li će dvojica glumaca u godinama ponoviti onaj šarm s kojim su Newman i Redford osvojili publiku i glasače za Oscara 1969.


'Butch Cassidy i Sundance Kid' - poznata scena iz legendarnog filma.

Film će producirati Cruise preko svoje kompanije United Artists, a izvori kažu da je Tom obožavatelj filma još od svoje osme godine i jedva čeka da počne sa snimanjem. Izgleda da je već popričao s nekoliko scenarista i pokušava oživiti duh originala koji je u kinima osvojio za to doba nezamislivih 100 milijuna dolara. Iako je Travolta nedavno doživio osobnu tragediju (smrt sina!), šuška se da i on jedva čeka snimanje jer želi neki veliki i perspektivni film. 72-godišnji Redford još nije potvrdio da li će odigrati barem cameo ulogu ,no njegov glasnogovornik izjavio je da ga je vjerojatno zaintrigirala ideja o povratku Sundancea i Butcha.

Blogeri i kritičari dočekali su ovu ideju na nož. Jedan se novinar već našalio da će Cruise sigurno 'iskasapiti' ('butch') original, a mogu se čuti i komentari kako bi neki drugi glumci bili mnogo primjereniji za te uloge - primjerice Brad Pitt i Matthew McConaughey koji nevjerojatno fizički nalikuju Redfordu i Newmanu. Mnogi su još u vrijeme snimanja originala otpisivali i Redforda i Newmana kao karakterne glumce, tvrdeći da su samo ljepotani i playboyi, no povijest je pokazala da su ostavili veliki trag na filmu.

Komentari

Nema komentara.