Mission: Impossible 3 - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Mission: Impossible 3

Mission: Impossible 3

Scarlett Johansson pridružila se hollywoodskoj zvjezdanoj konstelaciji filma Mission: Impossible 3, koju predvodi Tom Cruise.

28.04.2004 0 komentara

Mission: Impossible 3

Vruća glumica atraktivnog izgleda, bujnih grudiju i sočnih usnica, u trećem će nastavku Nemoguće misije portretirati suradnicu tajnog agenta Ethana Hunta, lika kojeg je u svim brojevima utjelovio Tom Cruise.

Carrie-Anne Moss, globalno poznata po ulozi u Matrix trilogiji, pristala je razmjeniti svoj talent i znoj za nešto para, a u Misiji je također u glavnoj ženskoj ulozi.

Kennneth Branagh još je jedno veliko ime u akcijskom spektaklu. Za sada još nije poznato koja mu je uloga dodijeljena, to se drži u tajnosti. Postoje spekulacije da je to uloga negativca, ali ništa nije službeno potvrđeno.

Osim njih potvrđena je uloga i za glumca iz Pulp Fictiona, Ving Rhamesa. Nakon Briana De Palme i John Wooa, redateljske će se palice prihvatiti relativno nepoznati Joe Carnahan čiju smo vještinu mogli provjeriti u 'Narcu'.

Tom Cruise u intenzivnoj je potrezi za pravim lokacijama koje će vam, uz njegove vratolomije, puno jurnjave i eksplozija, oduzimati dah. Snimanje počinje ovoga ljeta, a premijera je zakazana za svibanj 2005.

Komentari

Nema komentara.