Vanzemaljci i kauboji kod psihijatra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vanzemaljci i kauboji kod psihijatra

Vanzemaljci i kauboji kod psihijatra

Priviđaju vam se vanzemaljaci i putovanje kroz vrijeme? Psihijatar za vas ima terapiju marihuanom, a za policiju ne brinite, oni štrajkaju.

s.p. 19.06.2008 0 komentara

Vanzemaljci i kauboji kod psihijatra

Robert Downey Jr. nakon 'Iron Mana' sprema još jedan stripovski projekt - 'Cowboys & Aliens' u kojem se u 1800. godine bijeli naseljenici bore protiv Indijanaca i pokušavaju im preoteti zemlju. No, pojavljuju se zli vanzemaljci, pa se Indijanci i bijelci udružuju protiv mrskog neprijatelja. Scenarij su pripremili Hawk Ostby i Mark Fergus, koji su radili i na 'Iron Manu' i apokaliptičnoj 'Djeci čovječanstva'

I Spike Lee se vraća u prošlost, ali ne među kauboje nego među znanstvenike. Ovoga puta na tapeti mu je Ronald Mallett, jedan od prvih crnih Amerikanaca koji je imao doktorat iz fizike. Film 'Time Traveller' radit će se prema njegovim istoimenim memoarima koji govore o gubitku oca i istraživanju putovanja kroz vrijeme, kako bi se mogao vratiti u prošlost i spasiti tatu. Priča o Mallettu je toliko 'zapalila' Spikea, da će napisati, režirati i producirati film iz vlastitog džepa.

Dječja soba u elitnom stanu u New Yorku - pjesme u zagonetnom kodu zaslužuju holivudsku ekranizaciju.

Paramount snima 'Apartman' ali, Bogu hvala, nije riječ o rimejku Wilderovog klasika. Priča se temelji na članku iz New York Timesa o stanu sagrađenom s brojnim skrivenim porukama, zagonetkama i igrama, a sve kako bi se zabavila djeca bogataša iz Wall Streeta. Tko će producirati film o misterioznom stanu? Autor 'Cloverfielda' J.J. Abrams, koji očito ima fetiš na misterije.

O tome bi mogao porazgovarati s Kevinom Spaceyem koji - postaje psihijatar i to specijaliziran za prave zvijezde. Bez brige, Spacey ne mijenja profesiju, nego sprema ulogu u drami 'Shrink' u kojoj je psihijatar koji svoje životne tragedije rješava redovitim pušenjem trave. Njegovi slavni pacijenti će uistinu biti slavni - spominju se Robin Williams i Saffron Burrows.


Trailer za videoigru 'Gears of War'

Sretni mužić Kate Beckinsale, Len Wiseman, nastavlja udarati po akciji. Nakon 'Umri muški 4.0' bacit će se na ekranizaciju videoigre 'Gears Of War' - opet napadaju vanzemaljaci, a liniju zemaljske obrane predvodi ratni veteran Marcus Fenix.

Sam Raimi se malo odmara od 'Spidermana', pa bi mogao ekranizirati roman Dennisa Lehanea 'The Given Day'. To je priča o Bostonu 1919., epidemiji španjolske gripe i povijesnom štrajku koji se dogodio nakon osnivanja policijskog sindikata. Knjiga još nije ni objavljena, ali Lehaneov potpis je dovoljna preporuka  - po njegovim bostonskim pričama uspješno su ekranizirane 'Mistična rijeka' i 'Nestala bez traga'.

Komentari

Nema komentara.