I nemoguće je moguće - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      I nemoguće je moguće

I nemoguće je moguće

Scarlett se zaručila, Tom Cruise se nada Nemogućoj misiji, Uma prekida s manijakom, a Heatha Ledgera grabe i poslije smrti.

s.p. 07.05.2008 0 komentara

I nemoguće je moguće

Scarlett se udaje! Ne, nije riječ o Scarlett iz 'Prohujalo s vihorom', nego o Scarlett Johansson koja je i službeno planira brak s Ryanom Reynoldsom! Reynolds je inače također glumac, nastupao je u filmovima kao što su 'Blade: Trojstvo' i 'Maybe Baby', no mnogo je manje poznat nego zaručnica koja se uz glumu odnedavno bavi i pjevanjem. Datum vjenčanja još nije objavljen, ali je zato objavljen prsten! Scarlett je dijamantnu gromadu prošetala na humanitarnom balu u Metropolitan muzeju u New Yorku. Par je zajedno od travnja 2007., a prije toga je Reynolds bio zaručen za Alanis Morissette. Očito voli cure koje imaju sluha...

Već je prošetala zaručnički prsten...

Kad smo kod objava, šef Viacoma Sumner Redstone je i službeno potvrdio da nema ništa protiv da Tom Cruise glumi u novom nastavku 'Nemoguće misije'. Radstone je inače raskinuo suradnju s Tomom nakon poznatog skandala sa skakanjem na sofi, a sada je izjavio da je Tom OK, ali da odluku o castingu 'Nemoguće misije 4' treba donijeti čelnik Paramounta, Brad Grey. Istovremeno, Tom Cruise je otvorio svoju službenu stranicu, na kojoj slavi 25. godišnjicu svojeg uspješnog rada i nudi obožavateljima pregled svoje karijere.

O svojem psihičkom stanju Cruise baš i ne govori, a o jednom drugom prolupalom tipu raspravljao je njujorški sud, koji ga je u utorak osudio zbog uhođenja i uznemiravanja glumice Ume Thurman. 37-godišnji Jack Jordan već je ranije bio liječen zbog duševnih poremećaja, ali očito neuspješno, jer je razvio pravu opsesiju Umom. Dvije godine uznemiravao je nju i njezinu obitelj uz prijetnje samoubojstvom. Na kraju je počeo posjećivati njezin dom i ostavljati poruke. Sada će boraviti u zatvoru na psihijatrijskom razmatranju, a onda će biti donesena presuda – prijeti mu godinu dana zatvora.

Jack Jordan - manijak koji je previše puta gledao 'Henry i June'
A kolektivna opsesija zavladala je zbog jednog glumca - u njujorškim trgovinama rasprodane se sve figurice Heatha Ledgera s likom Jokera /naslovna/, koje se nude kao dio promocije najnovijeg filma o Batmanu, ‘The Dark Knighta’. Prodaja je trajala samo nekoliko minuta, a kupci su grabili i po deset komada odjednom pa nije ništa ostalo ni u skladištu. Dio njih su sigurno fanovi Ledgera ili Batmana, no većina njuši priliku za zaradu pa figurice vrijedne 10 dolara na internetu prodaju po 55 dolara. Što je najžalosnije, ovu ekspoloataciju Ledgerovog lika i djela odobrila je i njegova obitelj...

Komentari

Nema komentara.