Ewan McGregor opet gol - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ewan McGregor opet gol

Ewan McGregor opet gol

Škotska zvijezda ne srami se pokazati što ima 'ispod kilta' - opet se skinuo u najnovijem filmu Romana Polanskog.

s.p. 18.02.2010 0 komentara

Ewan McGregor opet gol

'Ghost Writer' je poznat kao zadnji film Romana Polanskog koji ga je dovršavao u pritvoru, a novinari su otkrili još jednu zanimljivost - golog Ewana McGregora! Nakon premijere 'Ghost Writera' na Berlinaleu, novinari su priupitali Ewana o goloj sceni a on je rekao da je nema pa se tek kasnije prisjetio da je ima.

U jednoj sceni svlači se prije odlaska u krevet pa je 'jadnik' posve zaboravio na to. Uostalom, tko bi se i sjetio svih njegovih golih scena - 'Trainspotting', 'Mladi Adam', 'The Pillow Book', 'Velvet Goldmine', 'Nora', 'The Scarlet and the Black'...

Scena iz 'I Love You Phillip Morris'

Jednom je izjavio da ga ne brine golotinja ne setu i da mu se to čini 'poput plivanja bez odjeće' poslije kojeg se 'osjeća moćno'. Tvrdi i da to doprinosi realističnosti filma jer npr. pokazuje intimnost ljubavnika koji goli razgovaraju na krevetu.

Osim golotinje, Ewan se ne srami glumiti i likove s homoseksualnim i/ili biseksualnim sklonostima. U filmu 'I Love You Phillip Morris' Ewana ćete moći vidjeti i kako se ljubi s Jimom Carreyem pa njegovim hrvatskim obožavatelji(ca)ma savjetujemo da se strpe do travnja, a onda će moći vidjeti hrabrog glumca u još jednoj erotičnoj ulozi.

Komentari

Nema komentara.