McGregorovanje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      McGregorovanje

McGregorovanje

…se zove razdoblje koje je izravna posljedica maničnog ponašanja Ewana McGregora. Osim još jednog moto-putovanja, glumit će 4!!! uloge u istom filmu!!!

m.n. 01.06.2005 0 komentara

McGregorovanje

Šarmantni Ewan McGregor od kojeg brda i doline očekujemo još od vremena 'Trainspottinga', pokušat će nas zadovoljiti u suradnji s kolegom i zemljakom Britancem Scotom Peterom Capaldijem ('100 % Sinatra'). Naime, s dotičnim se stričekom dogovorio za još zasad nenaslovljenu komediju u kojoj bi trebao uprizoriti čak četiri uloge, prenosi cms.net.

Zadatak da se podijeli u četiri dijela dopao ga upravo zbog činjenice da će se u filmu preklapati razdoblja tridesetih prošloga stoljeća, u koje je priča smještena, i neki likovi iz 18. stoljeća. Već će i scenarij stoga biti podijeljen u nekoliko slojeva, te imati nekih elemenata Jakobinske revolucije, škotskih kraljevskih intriga i američkih mafijaških okršaja tijekom tridesetih godina 20. stoljeća. Variety kaže da je snimanje na rasporedu početkom 2006., a McGregora čeka prilično izazovan posao.

No, da si adekvatno popuni vrijeme, nabrijani se Ewan opet udružio s Charleyem Boormanom s kojim je prošle godine na motoru prošao Europu, Mongoliju, Rusiju, Kanadu i Sjevernu Ameriku. Točka A je ovaj put London dok je točka B Cape Town, a kako je cilj Afrika dokumentarac koji će posljedično snimiti, nazvali bi 'Long Way Down'. Svoje je avanturistične inspiracije slavni glumac objasnio riječima – 'Ima nešto magično i opuštajuće u činjenici da si daleko od doma. Mobilnost je tako utješna stvar'. Sve je čovjek reko'!
Komentari

Nema komentara.