McGregor će se za novi film - raščetvoriti! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      McGregor će se za novi film - raščetvoriti!

McGregor će se za novi film - raščetvoriti!

'The Great Pretender' novi je film u režiji Petera Capaldia, a Ewan iz naslova će uprizoriti četiri lika u dvije vremenske dimenzije! 

m.n. 09.09.2005 0 komentara

McGregor će se za novi film - raščetvoriti!

Nakon west-endovske predstave 'Guys and Dolls' (koja je, afkors, bila pravi hit), Ewan McGregor ima 18 milijuna razloga da ponovno stane pred kamere. Kao što stoji u naslovu, riječ je o projektu 'The Great Pretender' koji je svoje ime dobio po zahtjevnosti i luckastosti samog glumačkog procesa: McGregor će uprizoriti čak četiri lika u dvije vremenske dimenzije: u 1938. i 1745. godini, javlja Comingsoon.

Riječ je o storiji o dva ambiciozna producenta koja sredinom tridesetih unajmljuju legendarnog glumca, Lesliea Grangelya, s namjerom da u filmu o škotskoj jakobinskoj revoluciji (18. st.) odglumi Bonnie Prince Charliea. Kada se Grangley (u kojeg su polagali sve nade) nešto dublje zagleda u bocu, snalažljivi producenti nalaze mu vrlo look-alike zamjenu…

Salati od zapleta unatoč, u višestrukim ulogama Grangleya i crewa gledat ćemo upravo Ewana, a s obzirom na činjenicu da će nas napasti klonovi i film unutar samog filma, ne možemo ništa predviđati. Snimanje počinje u siječnju u Londonu, pod budnim okom redatelja Petera Capaldia ('Strictly Sinatra') koji je i autor scenarija.

Što se tiče predstave 'Guys and Dolls', u globalu je, baš kao i McG., dobila solidne, ako ne i pohvalne kritike, iako Guardian navodi da bi stvar za Ewana bila puno bolja da se njegov glas može mjeriti s njegovim glumačkim i plesnim sposobnostima. Ipak, iako kažu da je možda premlad za tu ulogu, sve je nadoknadio izuzetnim šarmom i lakoćom, ali i imenom koje je vabilo publiku.
Komentari

Nema komentara.