S motora u kazalište - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      S motora u kazalište

S motora u kazalište

Ewan McGregor zainatio se svijetu pokazati koliko je svestran i cool – nakon motošestvija, odlučio je uskočiti ni manje ni više nego u kazališni mjuzikl.

m.n. 09.11.2004 0 komentara

S motora u kazalište

Nakon nekonvencionalne vožnjice motorom i čak 32,000 prijeđenih kilometara, škotski će se glumac Ewan McGregor vratiti dobrom tradicionalnom britanskom sportu – kazalištu. Naime, izvjesno je da je multitalentirani i svestrani McGregor potpisao ugovor, glumit će, a prema svemu sudeći i pjevati i plesati, u remakeu mjuzikla iz pedesetih 'Guys and Dolls' koji će biti postavljen na londonskom West Endu. U svakom slučaju, pridružit će se filmskoj glumačkoj eliti koja rado paradira daskama koje život znače.

U ponovnoj adaptaciji klasika Franka Loessera, zvijezda 'Trainspottinga' predstavit će se londonskoj publici u ulozi beznadnog kockara Skya Mastersona u pomalo mafijaškom ljubavnom zapletu. U originalnom filmu holivudske produkcije (1955) Mastersona je glumio Marlon Brando uz velikane Franka Sinatru te Jean Simmons. Režije kazališne verzije prihvatio se Michael Grandage, umjetnički ravnatelj londonskog Donmar Warehousea.

Treba naglasiti da ovom talentiranom gospodičiću ovo nije prvi posao u kazalištu – na West Endu je već i glumio, zadnji puta 1999. u komediji 'Little Malcom and His Struggle Against the Eunuch'. Ipak još nije pjevao uživo... Da to ipak zna Ewan nam je već pokazao u 'Moulin Rougeu', vjerojatno će mu ići i pred publikom, a nama preostaje samo da vidimo (ili realnije reći čujemo) kako će se nositi s Brandovom sjenom.

Komentari

Nema komentara.