Zvijezda u kazalištu za crkavicu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zvijezda u kazalištu za crkavicu

Zvijezda u kazalištu za crkavicu

Londonska predstava 'Guys and Dolls' u svojoj postavi ima pravu glumačku zvjezdanu konstelaciju pod vodstvom Evana McGregora.

filmski.net 20.04.2005 0 komentara

Zvijezda u kazalištu za crkavicu

Planetarno poznata škotska zvijezda, osim premijere novog nastavka Star Warsa koja će se održati na ovogodišnjem Cannesu, ubrzo ima i premijeru na West Endu u Piccadilly Theatru s predstavom 'Guys And Dolls', preradom klasičnog mjuzikla iz pedesetih godina.

Za svoju je ulogu mafijaškog zavodnika Skya Mastersona potpisao šestomjesečni ugovor kojim se obavezuje na odanost za koju je zauzvrat tražio puuuno manji i nulama siromašniji honorar nego što to uobičava na filmu. Jer, omilila se Evanu pjesma i ples još tamo na Luhrmannovom 'Moulin Rougeu', toliko da je i javno na sva zvona oglašavao da bi on i u nastavku nastupio.

Da se ne radi samo o hiru zvijezde, već o stvarnom talentu mogli smo se i sami uvjeriti gledajući film, a ekipa koja upravo priprema predstavu ima puna usta hvale za kolegu koji brzo i maestralno usvaja kompliciranu koreografiju za vrijeme proba, a umjetnički je direktor, ugodno iznenađen Evanovim plesnim umijećem, dodatno 'rasplesao' njegovu ulogu. 

Posljednji McGregorov trag u kazalištu, uloga u 'Little Malcolm and his Struggle Against the Eunuchs' pamti se iz daleke 1999., a po izjavama koje plasira u medije, da se naslutiti da mu je izuzetno bitna ova nova rola jer je pretpostavlja Star Warsima čija mu divovska promocija oduzima puno dragocjenog vremena prije same premijere predstave zakazane za 01. lipnja.

Komentari

Nema komentara.