Percy, ples i parodije - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Percy, ples i parodije

Percy, ples i parodije

Mjuzikl u kojem se erotično pleše, fantasy u kojem se bore ljudi i bogovi i parodija sa svim i svačim.

s.p. 04.12.2009 0 komentara

Percy, ples i parodije

Izišao je i novi trailer za mjuzikl 'Nine' koji je labava obrada Fellinijevog 'Osam i pol'. Mnogi su se pitali može li američka verzija biti erotična kao ona europska, a ovaj trailer pokazuje da - može! Slavne glumice su u ovom filmu više razodjevene nego odjevene, a Penelope Cruz pokazuje i zavidan talent u širenju nogu. Žene mogu odmarati oči na Daniel Day Lewisu, a fanovima glazbe i plesa savjetujemo da se strpe do sezone Oscara - tada će valjda i film do naših kina!


'Nine', novi trailer.

Sljedeća godina bit će u znaku novog hita za mlade - filmske adaptacije knjige 'Percy Jackson i Olimpijci: Kradljivac gromova'. Priča o klincu koji je sin boga mora Posejdona dobila je spektakularnu ekranizaciju, a i trailer je pun bombastičnih najava, tako da sve ukazuje na tipični holivudski spektakl. Amerikanci imaju premijeru zakazanu za veljaču, a naši gledatelji moći će ga gledati u kinima od 11.3.2010.


'Percy Jackson i Olimpijci: Kradljivac gromova', trailer.

Znate što kažu za parodije - obično samo uzmu fore iz nekog poznatog filma i ponovno ih snime, samo tako da ispadnu glupe. Ovo je parodija raznih filmova na kojima je radio Judd Apatow, tako da možete očekivati brojne lascivne šale. Čak i ako vam se ne svidi trailer pun stupidnih šala, autorima morate barem priznati to da su bili kreativni prilikom smišljanja naslova koji glasi: 'The 40 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It'!


'The 40 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It', trailer.

Komentari

Nema komentara.